Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament 3 camere Alexandru cel Bun, Iasi

 De vanzare
Apartamentul este situat în zona Alexandru cel bun, în zonă liniștită , la etajul 3 din 4, este liber, curat , mobilat și utilat cu centrala termica, tâmplărie pvc, uși interioare schimbate, izolat termic la exterior, aragaz cu hota, frigider, masina de spălat. Nu se accepta animale.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 20-06-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 48 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Iasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Iasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Iasi.

Este Alexandru cel Bun zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 91500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 91500 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 91500 EURO Aeroport, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Cug, intr-un imobil construit in anul 1986 , disponibil la etajul 3, cu o suprafata de 80.50 mp.Imobilul este situat la 3.5 km de Palas Mall si la 4 km de centrul Iasului.ID intern: 1835.

91500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren de vanzare 872 mp in Tomesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 25000 €
Teren de vanzare 872 mp in Tomesti Iasi, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre achizitionare un teren de 872 mp in sat Tomesti. Pzitionare foarte buna,la soseaua principala din Sat Tomesti. Intravilan, plan drept, drum asfaltat, toate utilitatile. Oportunitate de investitie! Zona foarte linistita. Pentru mai multe detalii si vizionari,nu ezitati sa ne contactati!

25000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren Intravilan Bucium 887 mp. Agentie - 0 comision - exclusivitate 35480 €
Teren Intravilan Bucium 887 mp. Bucium, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre achizitionare o parcela de teren intravilan cu suprafata de 887 mp amplasat in Bucium. Pozitionare foarte buna cu deschidere de 15 metri. Intravilan,drum pietruit cu toate utilitatile. Posibilitate de investitie, zona selecta cu o priveliste frumoasa, la 1,3 km de Soseaua Principala Bucium

35480 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan Bucium 1000 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 50000 €
Teren intravilan Bucium 1000 mp Iasi, Iasi , jud. Iasi

GO imibiliare va propune spre achizitionare o parcela de teren intravilan cu o suprafata de 1000 mp amplasat in Bucium. Pozitionare foarte buna cu deschidere de 27 de metri. Intravilan,drum pietruit , toate utilitatile in fata terenului. Posibilitate de investitie , cu priveliste extraordinara asupra orasului, zona selecta, rezidentiala, la doar 400 de metri de Soseaua Principala Bucium. Pentru de talii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

50000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan Bucium 800 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 40000 €
Teren intravilan Bucium 800 mp Bucium, Iasi , jud. Iasi

GO imobiliare va propune spre achizitionare o parcela de teren intravilan cu o suprefata de 800 mp situat in Bucium. Pozitionare excelenta, cu o deschidere de 27 mp, posibilitate de dezmembrare. Intravilan, plan drept, drum pietruit, utilitati in fata terenului, inclusiv canalizare. Posibilitate de investitie, panorama superba asupra orasului, zona selecta, rezidentiala. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 325000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 325000 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 325000 EURO Moara de Vant, Iasi , jud. Iasi

Proprietate deosebita, situata in Moara de vant - Str. Brandusa, avand suprafata utila de 185 mp, amprenta la sol de 239 mp, 6 camere, bucatarie, 2 bai, suprafata de teren 1180 mp, dispusa astfel:Demisol: fost cabinet stomatologic, avand suprafata de 58.3 mp utili, compartimentat in 5 camere si o baie.Parter: Casa veche din 1947 avand suprafata aproximativa de 60 mp si 2 camere,Casa noua, construita in anul 1994, avand suprafata utila de 70.30 mp, 3 camere, bucatarie si baie.Imobilul beneficiaza si de 2 anexe, un beci, foisor, fantana cu hidrofor,Proprietatea are toate utilitatile, inclusiv curent trifazic la demisol.

325000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 47190 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 47190 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 47190 EURO Bucium, Iasi , jud. Iasi

De vanzare,Apartament 2 camere, 42.9 mp utili, Bucium, la 200m de Lidl Bucium.Apartamentul se afla in complexul I.C Bratianu Residence II, cu termen de finalizare in luna Iulie 2021.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.Dotari & Facilitati Structură pe cadre de beton Compartimentări din cărămidă Brikston Șape și tencuieli mecanizate pe bază de ciment Termosistem EPS 80 de 15 CM exterior și tencuială decorative siliconată Apometrele apartamentelor, contoarele de gaz și energie electrică vor fi situate pe casa scării Interfon Lift de ultimă generație Scara blocului va fi placată cu granit Scări placate cu granit și balustrade din fier forjat Parcări subterane și supraterane Centrală termică individuală în condensație Instalație termică și caloriferele aferente fiecărui apartament Gresie/faianță, parchet import Italia Baia complet mobilată și utilată Instalație electrică pe cupru, Schneider, telefonie, cablu Tâmplarie exterioară și ușa balcon din termopan, 5 sau 7 camere, Tripan, culoare Wenge Balcoanele vor fi închise cu termopan Ușa de la intrare metalică Uși interioare din lemn furniruit și MDF Fiecare apartament va fi dotat cu distribuitor pentru instalația sanitare

47190 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 56540 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 56540 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 56540 EURO Bucium, Iasi , jud. Iasi

De vanzare,Apartament 2 camere, 51.4 mp utili, Bucium, la 200m de Lidl Bucium.Apartamentul se afla in complexul I.C Bratianu Residence II, cu termen de finalizare in luna Iulie 2021.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.Dotari & Facilitati Structură pe cadre de beton Compartimentări din cărămidă Brikston Șape și tencuieli mecanizate pe bază de ciment Termosistem EPS 80 de 15 CM exterior și tencuială decorative siliconată Apometrele apartamentelor, contoarele de gaz și energie electrică vor fi situate pe casa scării Interfon Lift de ultimă generație Scara blocului va fi placată cu granit Scări placate cu granit și balustrade din fier forjat Parcări subterane și supraterane Centrală termică individuală în condensație Instalație termică și caloriferele aferente fiecărui apartament Gresie/faianță, parchet import Italia Baia complet mobilată și utilată Instalație electrică pe cupru, Schneider, telefonie, cablu Tâmplarie exterioară și ușa balcon din termopan, 5 sau 7 camere, Tripan, culoare Wenge Balcoanele vor fi închise cu termopan Ușa de la intrare metalică Uși interioare din lemn furniruit și MDF Fiecare apartament va fi dotat cu distribuitor pentru instalația sanitare

56540 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 50710 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 50710 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 50710 EURO Bucium, Iasi , jud. Iasi

De vanzare,Apartament 2 camere, 46.1 mp utili, Bucium, la 200m de Lidl Bucium.Apartamentul se afla in complexul I.C Bratianu Residence II, cu termen de finalizare in luna Iulie 2021.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.Dotari & Facilitati Structură pe cadre de beton Compartimentări din cărămidă Brikston Șape și tencuieli mecanizate pe bază de ciment Termosistem EPS 80 de 15 CM exterior și tencuială decorative siliconată Apometrele apartamentelor, contoarele de gaz și energie electrică vor fi situate pe casa scării Interfon Lift de ultimă generație Scara blocului va fi placată cu granit Scări placate cu granit și balustrade din fier forjat Parcări subterane și supraterane Centrală termică individuală în condensație Instalație termică și caloriferele aferente fiecărui apartament Gresie/faianță, parchet import Italia Baia complet mobilată și utilată Instalație electrică pe cupru, Schneider, telefonie, cablu Tâmplarie exterioară și ușa balcon din termopan, 5 sau 7 camere, Tripan, culoare Wenge Balcoanele vor fi închise cu termopan Ușa de la intrare metalică Uși interioare din lemn furniruit și MDF Fiecare apartament va fi dotat cu distribuitor pentru instalația sanitare

50710 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 59840 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 59840 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 59840 EURO Bucium, Iasi , jud. Iasi

De vanzare,Apartament 2 camere, 54.4 mp utili, Bucium, la 200m de Lidl Bucium.Apartamentul se afla in complexul I.C Bratianu Residence II, cu termen de finalizare in luna Iulie 2021.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.Dotari & Facilitati Structură pe cadre de beton Compartimentări din cărămidă Brikston Șape și tencuieli mecanizate pe bază de ciment Termosistem EPS 80 de 15 CM exterior și tencuială decorative siliconată Apometrele apartamentelor, contoarele de gaz și energie electrică vor fi situate pe casa scării Interfon Lift de ultimă generație Scara blocului va fi placată cu granit Scări placate cu granit și balustrade din fier forjat Parcări subterane și supraterane Centrală termică individuală în condensație Instalație termică și caloriferele aferente fiecărui apartament Gresie/faianță, parchet import Italia Baia complet mobilată și utilată Instalație electrică pe cupru, Schneider, telefonie, cablu Tâmplarie exterioară și ușa balcon din termopan, 5 sau 7 camere, Tripan, culoare Wenge Balcoanele vor fi închise cu termopan Ușa de la intrare metalică Uși interioare din lemn furniruit și MDF Fiecare apartament va fi dotat cu distribuitor pentru instalația sanitare

59840 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 35310 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 35310 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 35310 EURO Bucium, Iasi , jud. Iasi

De vanzare,Apartament 1 camera, 32.1 mp utili, Bucium, la 200m de Lidl Bucium.Apartamentul se afla in complexul I.C Bratianu Residence II, cu termen de finalizare in luna Iulie 2021.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.Dotari & Facilitati Structură pe cadre de beton Compartimentări din cărămidă Brikston Șape și tencuieli mecanizate pe bază de ciment Termosistem EPS 80 de 15 CM exterior și tencuială decorative siliconată Apometrele apartamentelor, contoarele de gaz și energie electrică vor fi situate pe casa scării Interfon Lift de ultimă generație Scara blocului va fi placată cu granit Scări placate cu granit și balustrade din fier forjat Parcări subterane și supraterane Centrală termică individuală în condensație Instalație termică și caloriferele aferente fiecărui apartament Gresie/faianță, parchet import Italia Baia complet mobilată și utilată Instalație electrică pe cupru, Schneider, telefonie, cablu Tâmplarie exterioară și ușa balcon din termopan, 5 sau 7 camere, Tripan, culoare Wenge Balcoanele vor fi închise cu termopan Ușa de la intrare metalică Uși interioare din lemn furniruit și MDF Fiecare apartament va fi dotat cu distribuitor pentru instalația sanitare

35310 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 57860 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 57860 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 57860 EURO Bucium, Iasi , jud. Iasi

De vanzare,Apartament 2 camere, 52.6 mp utili, Bucium, la 200m de Lidl Bucium.Apartamentul se afla in complexul I.C Bratianu Residence II, cu termen de finalizare in luna Iulie 2021.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. Dotari & Facilitati Structură pe cadre de beton Compartimentări din cărămidă Brikston Șape și tencuieli mecanizate pe bază de ciment Termosistem EPS 80 de 15 CM exterior și tencuială decorative siliconată Apometrele apartamentelor, contoarele de gaz și energie electrică vor fi situate pe casa scării Interfon Lift de ultimă generație Scara blocului va fi placată cu granit Scări placate cu granit și balustrade din fier forjat Parcări subterane și supraterane Centrală termică individuală în condensație Instalație termică și caloriferele aferente fiecărui apartament Gresie/faianță, parchet import Italia Baia complet mobilată și utilată Instalație electrică pe cupru, Schneider, telefonie, cablu Tâmplarie exterioară și ușa balcon din termopan, 5 sau 7 camere, Tripan, culoare Wenge Balcoanele vor fi închise cu termopan Ușa de la intrare metalică Uși interioare din lemn furniruit și MDF Fiecare apartament va fi dotat cu distribuitor pentru instalația sanitare

57860 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 57530 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 57530 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 57530 EURO Bucium, Iasi , jud. Iasi

De vanzare,Apartament 2 camere, 52.3 mp utili, Bucium, la 200m de Lidl Bucium.Apartamentul se afla in complexul I.C Bratianu Residence II, cu termen de finalizare in luna Iulie 2021.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. Dotari & Facilitati Structură pe cadre de beton Compartimentări din cărămidă Brikston Șape și tencuieli mecanizate pe bază de ciment Termosistem EPS 80 de 15 CM exterior și tencuială decorative siliconată Apometrele apartamentelor, contoarele de gaz și energie electrică vor fi situate pe casa scării Interfon Lift de ultimă generație Scara blocului va fi placată cu granit Scări placate cu granit și balustrade din fier forjat Parcări subterane și supraterane Centrală termică individuală în condensație Instalație termică și caloriferele aferente fiecărui apartament Gresie/faianță, parchet import Italia Baia complet mobilată și utilată Instalație electrică pe cupru, Schneider, telefonie, cablu Tâmplarie exterioară și ușa balcon din termopan, 5 sau 7 camere, Tripan, culoare Wenge Balcoanele vor fi închise cu termopan Ușa de la intrare metalică Uși interioare din lemn furniruit și MDF Fiecare apartament va fi dotat cu distribuitor pentru instalația sanitare

57530 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 0 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 0 EURO Bucium, Iasi , jud. Iasi

De inchiriat,apartament 2 camere, complet mobilat si utilat de lux, aflat la prima inchiriere.Dotari:-Incalzire in pardoseala-Aer Conditionat-Masina de spalat-Frigider-Aragaz-TVFacilitati:-Loc de parcare-Lidl la 100m-Statie de autobuz la 250m Pretul chiriei este de 350Euro + 350Garantie + Comisonul Agentiei.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere premium, de la 36.8mp, arhitectura moderna Agentie - 0 comision - exclusivitate 73600 €
Apartament cu 2 camere premium, de la 36.8mp, arhitectura moderna Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Alegeti modelul de apartament, pozitionate la parter, care va reprezinta! * 2 camere, cu suprafata de 38.1mp utili, iar pretul solicitat este de 76.200 euro. * 2 camere, suprafata de 39mp utili, iar pretul solicitat este de 78.000 euro. * 2 camere, suprafata de 39.3mp utili, iar pretul solicitat este de 78.600 euro. * 2 camere, suprafata de 39.4mp utili, iar pretul solicitat este de 78.800 euro. * 2 camere, suprafata de 39.7mp utili, iar pretul solicitat este de 79.400 euro. * 2 camere, suprafata de 40.3mp utili, iar pretul solicitat este de 80.600 euro. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou. Imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979370.

73600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 50.3mp, balcon generos Agentie - 0 comision - exclusivitate 89500 €
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 50.3mp, balcon generos Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Locuinta propusa are 2 camere, are suprafata totala de 50.3mp (39.2mp utili + 11,1mp balcon), este pozitionata la etajul 1, iar pretul solicitat este de 89.500 euro. Mai este disponibil un apartament similar, pozitionat la etajul 2, si are suprafata totala de 50.4mp (39.3mp utili + 11.1mp balcon), iar pretul solicitat este de 89.700 euro. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou, imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979371.

89500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere premium, de la 39.8mp, arhitectura moderna Agentie - 0 comision - exclusivitate 75200 €
Apartament cu 2 camere premium, de la 39.8mp, arhitectura moderna Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Alegeti modelul de apartament, pozitionate la etaje intermediare, care va reprezinta! * 2 camere, cu suprafata de 39.8mp (35.4mp utili + 4.4mp balcon), iar pretul solicitat este de 75.200 euro, disponibil la etajul 2. * 2 camere, cu suprafata de 40.1mp (35.4mp utili + 4.7mp balcon), iar pretul solicitat este de 75.500 euro, disponibil la etajul 3. * 2 camere, cu suprafata de 41.1mp (36.7 mp utili + 4.4mp balcon), iar pretul solicitat este de 77.800 euro, disponibil la etajul 1. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou. Imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979370.

75200 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 3 CAMERE CANTA COMPLET MOBILAT SI UTILAT Agentie - 0 comision - exclusivitate 76000 €
APARTAMENT 3 CAMERE CANTA COMPLET MOBILAT SI UTILAT Canta, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare un apartament 3 camere decomandat complet mobilat si utilat pe Canta, la 10 minute distanta de Gara, la prima statie Moara de Foc. In apropierea mijloacelor de transport in comun, imobilul este format din 2 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie, hol si balcon dispuse pe o suprafata de 80mp, fiind ideal atat pentru a locui cat si pentru investitie. NU SE PERCEPE COMISION LA CUMPARATOR! Pentru orice informatie, cu mare drag va stau la dispozitie!

76000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Etajul 1 - 2 camere decomandat, Rediu Pacurari Agentie - 0 comision - exclusivitate 49800 €
Etajul 1 - 2 camere decomandat, Rediu Pacurari Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, cu suprafata de 56mp, situat in Iasi, zona Popas Pacurari, intr-un bloc nou construit in anul 2020, situat la etajul 1. Imobilul dispune de Centrala Termica proprie , tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, usi noi , loc de parcare inclus. Pentru mai multe detalii sunati la nr. de telefon : Alexandru Acatrinei, 0770273010

49800 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 2 CAMERE DE VANZARE IN ZONA ULTRACENTRALA Agentie - 0 comision - exclusivitate 66000 €
APARTAMENT 2 CAMERE DE VANZARE IN ZONA ULTRACENTRALA Zona Centrala, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere , decomandat in centrul orasului, langa Mamma Mia. Dispune de o suprafata utila de 42 mp, mobilat si disponibil oricand pentru locuire. Pozitionarea imobilului permite accesul cu usurinta la toate punctele de interes al orasului, : Piata Unirii, Bulevardul Independentei, Palas, centru universitar, apropiat de mijoacele de transport in comun. Toate documentele sunt pregatite pentru vanzare, pretul acestuia fiind de 66 000 euro negociabil.

66000 €

   Apartament

Vezi Detalii
ALPHORN Residence | compartimentare eficienta | finisaje de exceptie Agentie - 0 comision - exclusivitate 60000 €
ALPHORN Residence | compartimentare eficienta | finisaje de exceptie Bucium, Iasi , jud. Iasi

PROMOTIE! 1000 euro / mp si un loc de parcare gratuit! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! COMISION 0! Amplasata pe o parcela de teren de 1409mp, intr-o zona rezidentiala a cartierului Bucium, constructia se aliniaza la strada, evidentiindu-se prin arhitectura moderna, atipica. Compartimentarea apartamentelor impresioneaza prin eleganta si ingeniozitate. Apartamentul propus are 2 camere decomandat, este disponibil la etaj, cu suprafata de 61mp (59mp utili + 2mp balcon), la pretul de 60.000 euro. PROFITA ACUM! Distante fata de punctele de interes: 50m fata de statia RATP 5.3km fata de Podu Ros 3km fata de OMV Bucium 5.9km fata de Palas Mall 2km fata de LIDL Bucium 2.9km fata de Carrefour Bucium Intregul volum este divizat in doua corpuri zvelte printr-o zona mediana complet vitrata. Toate apartamentele se deschid in afara prin largi suprafete vitrate. Tipurile de apartamente raspund exigentelor de confort contemporan si prezinta locuinte cu doua camere, avand suprafete generoase, dar rezonabile. Siguranta si securitatea sunt asigurate de experienta constructorului, de tehnologiile implementate si de materialele de ultima generatie utilizate in constructie. Beneficii pe care le veti avea ca locatari ai acestui imobil: Spatii vitrate generos Zona cu spatii verzi Imobil cu arhitectura moderna Acces facil la transportul public Finisaje premium, de la brand-uri consecrate Locuri de parcare Constructor cu experienta Lift Kleemann In ceea ce priveste finisajele, la exterior s-a optat pentru materiale cu aspect natural (elemente din lemn termotratat, polistiren extrudat decorativ, tencuiali decorative siliconate, Caparol), iar, in spatiile interioare, atmosfera generala de luminozitate si confort este sustinuta printr-o serie de detalii elegante. Apartamentele vor fi predate la cheie, finisate complet, cu dotari premium: Obiecte sanitare furnizate de Visaria Centrala termica in condensatie furnizata de partenerul Etnis Incalzire prin radiatoare din otel Instalatii electrice Schneider Tamplarie PVC, sase camere, sticla triplustrat, all seasons Izolatie exterioara cu vata bazaltica, furnizate de partenerul Caparol Casa scarii – pardoseli din granit Glafuri exterioare – granit Usi interioare din lemn stratificat Usa exterioara din lemn stratificat cu inchidere electromagnetica Aer conditionat 12000 BTU PROMOTIE! Un loc de parcare inclus in pret. Imagini cu titlu de prezentare. Prin pozitionare, calitatea constructiei si atentia pentru detalii, locuintele se inscriu in portofoliul ofertelor premium existente in prezent pe piata imobiliara din Iasi. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati consultantul imobiliar Ciprian Roman, la numarul de telefon 0740 04 22 33 sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 753903.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament NOU 2 Camere Copou / Etaj intermediar / 64mp Dezvoltator 59500 €
Apartament NOU 2 Camere Copou / Etaj intermediar / 64mp Copou, Iasi , jud. Iasi

Alege inteligent apartamentul NOU de calitate din Copou in suprafata utila de 64mp Complexul cuprinde apartamente formate din 1, 2 sau 3 camere realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium + locuri de parcare in subteran + spatii verzi pentru parcuri si alei de promenada. Detalii complex: Constructii pe cadre de beton; Compartimentari din zidarie interior/exterior; Finisaje la alegere; Centrala termica individuala condensatie; Tamplarie PVC tripan; Parcare Subterana / Supraterana; Curte privata cu acees securizat; Sistem Smart Home Politica preturi: 1000 euro/mp cash in avans; 1200 euro/mp la rest de plata; 500 euro/mp suprafata balcon; 30% avans minim la rezervare Comision 0%

59500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(