Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Mures, Bagaciu  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Bagaciu - 40000 EURO Bagaciu, Bagaciu , jud. Mures

Casa de vanzare , cuprinde 2 dormitoare mari , living , bucatarie mare , baie , holuri , camara , pivnita , pod , grajd cu anexe , sura , fantana o curte si o gradina mare + livada .Casa are termopane. Casa se vinde mobilata . Suprafata de 3.300 mp. Toate actele la zi. Pe curte se mai afla si o casuta de vara , 6 pe 5 mp , .

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Mures, Bagaciu  - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Bagaciu - 32000 EURO Bagaciu, Bagaciu , jud. Mures

Vand casa in Bagaciu compusa din 2 camere, 2 bucatarii, 2 bai, toate utilitatile incluse (apa curenta, gaz, canalizare, incalzire centrala), garaj, anexe gospodaresti. Pivnita compartimentata, pavata. Curte mare, pavata, cu gazon si pomi fructiferi. Pergola recent construita. Locatie excelenta. Pentru informatii suplimentare va rugam sunati la 744 - arata telefon -

32000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.