Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Valcea, Romani - 45000 EURO

45000 €  De vanzare
Descopera o oaza de liniste si frumusete naturala in inima muntilor, unde raul susura mereu in apropiere. Aceasta locuinta idilica, amplasata intr-un cadru montan spectaculos, te va incanta cu peisaje de poveste in fiecare zi. Cu o arhitectura imbinata perfect cu mediul inconjurator, aceasta proprietate ofera confort si intimitate intr-un decor natural uimitor. Ia-ti o pauza de la agitatia orasului si investeste intr-o viata de relaxare si aventura in aceasta casa de vis, unde natura devine parte din cotidian. Ofera-ti privilegiul de a trai intr-un paradis al muntelui, langa rau, si transforma visul in realitate!7 Case de vanzare - Romanii de Sus , Case de vanzare - Valcea

Pe site din 07-05-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Romani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Romani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Romani.

Este Romani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Valcea, Romani  - 9000 EURO Proprietar 9000 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Romani - 9000 EURO Romani, Romani , jud. Valcea

Teren intravilan in concesiune valabila pana in 2068 cu posibilitate de prelungire inca 1/2 din 49 de ani prin act aditional Situat la Varful Romani, judetul Valcea, in viitorului sat de vacanta "Ursuletu", comuna Vaideeni 3 Loturi in suprafata de cate 1000 mp lipite, pret 9000 euro/lot. Se poate construi in suprafata maxim 30% din teren, insa se pot alipi cele 3 loturi si se poate ajunge la o amprenta de 900MP construiti pe o suprafata de 3000MP. Inca nu s-a facut cadastrarea, se pot lipi loturile sau sa fie 3 loturi distincte. Au platita taxa de 500 Euro/lot pt utilitati(Drum + Apa) Terenuri - Vaideeni , Terenuri - Valcea

9000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(