Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Caras Severin, Moldova Veche - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
Casa cu mansarda, construita in 2012, avand 4 camere, dresing walk in, bucatarie, 2 bai, terasa inchisa, curte. Termostat ambiental in fiecare camera, incalzire centrala pe curent. Casa are 150 mp utili. Se vinde mobilata. Este bine situata, langa oras. Detalii suplimentare in privat. Case de vanzare - Moldova Veche , Case de vanzare - Caras Severin

Pe site din 16-05-2024
Vizualizari 121
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Moldova Veche.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Moldova Veche. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Moldova Veche.

Este Moldova Veche zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Caras Severin, Moldova Veche  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Caras Severin, Moldova Veche - 150000 EURO Moldova Veche, Moldova Veche , jud. Caras Severin

Vand casa in localitatea Moldova Veche. Amprenta la sol a casei este de 200 mp. Spatiile de locuit ale casei sunt configurate in felul urmator: 4 dormitoare, 2 holuri (unul mai mare si unul mai mic), un salon de 30 mp, o bucatarie de 13 mp, o baie in casa si o baie in curte, o camera tehnica pentru centrala, pod mare pentru depozitare. Spatiu amenajat special pentru depozitare lemne pentru foc. Caldura in casa se face cu o centrala pe lemne, iar in casa sunt calorifere. Utilitatile trase sunt urmatoarele: curent, apa de la retea si fibra optica pentru internet si TV. Suprafata totala a terenului este de 600 mp, intreaga suprafata fiind imprejmuita cu zid inalt astfel incat sa nu se vada din exterior. Casa a fost renovata recent atat in interior cat si exterior, iar acoperisul a fost schimbat cu tigla noua Tondach. Casa este construita din caramida marunta. Pentru alte detalii sunati la numarul de telefon 07******00. Case de vanzare - Moldova Veche , Case de vanzare - Caras Severin

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(