Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Cluj, Maia - 110000 EURO

110000 €  De vanzare
Casa este alcatuita din cinci camere ,baie,bucatarie,camara si beci. Are geamuri termopan recent puse si incalzire centrala cu centrala termica. Este amplasata in zona foarte linistita si la trei minute de mers pe jos de piata centrala agroalimentara si de mijloacele de transport in comun. Suprafata totala este de 386m patrati. Mai multe detalii la telefon. Case de vanzare - Turda , Case de vanzare - Cluj

Pe site din 12-05-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 128 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Maia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Maia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Maia.

Este Baile Sarate zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Pruni  - 82000 EURO Proprietar 82000 €
Vanzare casa Cluj, Pruni - 82000 EURO Baile Sarate, Pruni , jud. Cluj

Teren de vanzare 800mp, iesire pe strada Prunului. Case de vanzare - Turda , Case de vanzare - Cluj

82000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Turda  - 310000 EURO Proprietar 310000 €
Vanzare casa Cluj, Turda - 310000 EURO Baile Sarate, Turda , jud. Cluj

Corina Casa intabulata cu suprafata utila de 197 mp Turda, Cluj cu 1193 mp teren intravilan imprejmuit, cu utilitati (apa, gaz, curent electric, canalizare), pomi fructiferi, front stradal 19 metri, drum asfaltat. Casa este: compusa din: demisol: 2 camere si scara interioara pentru acces la parter; parter: living, bucatarie, camara, hol, baie, camera, casa scarii, terasa, garaj pentru 2 masini; etaj: 3 dormitoare, hol, baie, casa scarii, terasa. construita cu doua randuri de BCA si polistiren in interior in camera de aer, este utilata cu: centrala termica; exterior si interior cu tamplarie PVC cu geam termopan cu 4 camere de aer, culoare: stejar auriu; faianta, gresie, parchet. situata in zona Baile Sarate din municipiul Turda, str Marului nr 69 (str Curcubeului nr 15), judetul Cluj, 5 minute de mers pe jos fata de piata din Centrul Turzii, si 10 minute de mers pe jos fata de Statiunea Bai Sarate Turda. Pret: 310000 de Euro. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

310000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Turda  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa Cluj, Turda - 115000 EURO Baile Sarate, Turda , jud. Cluj

Tel 07******58 Casa este situata in Turda, strada Randunicii nr.50 Casa este compusa din 2 camere, bucatarie, baie, camara, veranda, terasa, magazie, foisor si anexe Suprafata casei este 95mp iar suprafata totala este 733 mp. Toate utilitatile functionale si centrala termica. Case de vanzare - Turda , Case de vanzare - Cluj

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(