Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Tulcea, Ilganii de Jos - 115000 EURO

115000 €  De vanzare
Casa De Vacanta In Delta Dunarii. Casa De Vacanta In Delta Dunarii, in Localitateatea Ilganii de Jos, Comuna Nufaru Judetul Tulcea. Pensiunea a fost construita in anul 2001, pe o suprafata de teren in jur la 3400mp, si este situata pe malul Dunarii cu posibilitate de extindere. Amprenta imobilului are o suprafata de constructie 72mp,cu doua grupuri sanitare care faciliteaza cele 5 dormitoare ale imobilului,cu un (1) dormitor principal la parter si (4) patru dormitoare la etaj. Imobilul are toate utilitatile necesare pentru a crea cele mai frumoase amintiri si a explora feriile Deltei cu familia si prietenii . Pentru mai multe informatii sunati:07********77 Case de vanzare - Nufaru , Case de vanzare - Tulcea

Pe site din 14-05-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 72 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ilganii de Jos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ilganii de Jos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ilganii de Jos.

Este Ilganii de Jos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Tulcea, Ilganii de Jos  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa Tulcea, Ilganii de Jos - 20000 EURO Ilganii de Jos, Ilganii de Jos , jud. Tulcea

Vand casa la gri din BCA in Satul Ilganii de Jos, comuna Nufaru, judetul Tulcea. Proprietatea este amplasata la doar 500 de metri distanta de Dunare, intr-un cartier rezidential accesibil atat pe jos, cat si cu masina, beneficiind de un drum asfaltat. Un aspect distinctiv este localizarea, situata pe malul opus al Dunarii, accesul la proprietate se realizeaza cu bacul, adaugand o nota de pitoresc si exclusivitate. Pentru cei pasionati de activitati in aer liber, malul Dunarii ofera numeroase posibilitati de relaxare, precum plimbari cu barca sau pescuit, fiind ideal pentru petrecerea timpului liber intr-un cadru natural spectaculos. in plus fata de informatiile anterioare, casa dispune de o suprafata construita generoasa de 110 metri patrati, in fata acesteia fiind amenajata si o mica gradinita de flori. Tot pe terenul de 1000 de metri patrati, complet ingradit, in curtea din spatele casei, se afla o constructie suplimentara, tot din BCA, spatioasa si ideala pentru depozitare. Aceasta constructie are acces la alimentare cu curent electric si la sistemul de apa al zonei, oferind astfel un spatiu functional si util pentru diverse activitati sau stocare. Case de vanzare - Ilganii de Jos , Case de vanzare - Tulcea

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(