Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Dolj, Craiova - 145000 EURO

145000 €  De vanzare
Ionut Cristea Casa, Cartierul Romanesti, Craiova, Dolj Casa de vanzare ✅️‼️ Cartierul Romanesti str,Codlea ‼️ Casa cu 3 camere +bucatarie +baie + ,beci, sala si veranda ! Toate utilitatile ,⬇️ Curent electric✅️ Canalizare ✅️ Strada asfaltata ✅️‼️ Incalzire ,centrala pe lemne ✅️ Apa ,atat de la fantana proprie cat si de la robinet ✅️ Gazele se afla la cativa metri de casa ! Casa este izolata ✅️ Este Din caramida de fabrica ✅️‼️ Este la cheie mobilata ✅️‼️ Strada este foarte linistita ✅️ Foarte apoape de Parcul Nicolaie Romanescu ,la doar 5 minute de mers pe jos ‼️‼️‼️ Foarte aproape de statile de autobuz ,aproximativ 5 minute ✅️‼️‼️ Terenul este de 400m2 ‼️ 11 Metri deschidere ↔️ 38,7 Lungime ↕️ Nr de contact 0772083430 ✅️‼️‼️ Va asept la vizionare ✅️

Pe site din 14-05-2024
Vizualizari 5
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata teren: 400 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Craiova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Craiova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Craiova.

Este Romanesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dolj, Craiova  - 149900 EURO Proprietar 149900 €
Vanzare casa Dolj, Craiova - 149900 EURO Romanesti, Craiova , jud. Dolj

Proprietar, vand casa cu teren in Craiova, in cartierul Romanesti, in zona Parcului su a vilelor ANL. Casa este renovabila. Suprafata terenului este de peste 500mp, cu deschidere de 20ml. Casa, pe parter, are o suprafata de 130mp, cu o zona nou construita, la rosu, care cuprinde si un beci de 10mp. De asemenea, exista si o anexa de 22mp cu destinatia baia+bucatarie. in total sunt 162mp utili. Casa are cadastru si dispune de toate utilitatile: apa curenta, canalizare, gaze (introduse de curand), cablu TV, internet, servicii salubritate, camera de supraveghere. Strada este asfaltata de curand. in apropiere exista Parcul Poporului, gradinite, scoli, liceu, camin de batrani, magazine, statie de autobuz. Zona este foarte linistita, cu vecini de calitate. Pentru vizionare si detalii, putem discuta in privat. Case de vanzare - Facai , Case de vanzare - Dolj

149900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(