Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Buzau, Buzau - 72000 EURO

72000 €  De vanzare
Apartament cu 2 camere, amplasat pe bulevardul Maresal Averescu, in zona Stadionului, reprezinta o oportunitate unica pentru cei ce cauta confort si functionalitate intr-o locuinta deosebita. Are o suprafata utila de 45 de metri patrati, situat la etajul 4 al unui bloc cu un total de 4 nivele, apartamentul este luminos si aerisit, beneficiind de o ampla panorama asupra imprejurimilor. Confort ridicat, apartamentul fiind decomandat si dotat cu aer conditionat, gaze si parchet clasic din lemn, care, desi necesita o finisare pentru a-si recapata aspectul nou, confera un farmec aparte intregului spatiu. Baia, care nu necesita renovare, este amenajata cu bun gust si atentie la detalii, in timp ce tamplaria termopan relativ noua asigura izolatia termica si fonica adecvata in orice sezon. De asemenea, apartamentul dispune de un balcon spatios, cu suprafata de 6mp, renovat cu gresie si dotat cu geamuri termopan de calitate, oferind un loc perfect pentru relaxare si socializare in aer liber. Blocul in care este situat acest apartament se bucura de o administrare impecabila, iar vecinii sunt foarte linistiti, contribuind la un mediu de locuit placut si relaxant. in plus, zona este inconjurata de gradini si copaci, oferind un cadru natural minunat, ideal pentru familiile cu copii. in imediata apropiere se gasesc numeroase facilitati, precum scoala nr. 15, piata Crang, supermarketuri, locuri de joaca si parcul Crang, completand astfel oferta variata de servicii si activitati disponibile in zona. 2 camere - Crang , 2 camere - Buzau

Pe site din 06-05-2024
Vizualizari 17
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 45 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Buzau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Buzau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Buzau.

Este Crang zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Buzau, Buzau  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Buzau, Buzau - 150000 EURO Crang, Buzau , jud. Buzau

Vand casa P+M suprafata utila 218 mp, an constructie 2014 + garaj dublu (39 mp) + foisor (10mp, cu boxa depozitare)+camera tehnica (8mp) an constructie 2017 pentru toate anexele (detin toate proiectele si autorizatiile legale), teren aferent 450mp, intravilan CC. Casa este compartimentata astfel: 1x living, 4x camere, 2x bai, 1x bucatarie, 2x dressinguri, 1x balcon/terasa. Imobilul este bransat la reteaua de apa (exista si sursa de apa independenta), curent, canalizare si gaze. incalzirea se realizeaza cu centrala pe lemne (instalatie cupru, puffer 1000l, sursa alternativa curent, termostat Wi-Fi, etc) iar apa calda este asigurata de un sistem de 24 panouri solare (cu pompa de presiune si panou de comanda) care functioneaza si pe timp de iarna. Casa este situata intr-o zona linistita, cu strada asfaltata, foarte aproape de statia de transport public, scoala, gradinita, biserica ,magazine. Casa se vinde utilata si mobilata complet. Se accepta credit ipotecar, casa fiind evaluata si agreata de banca. Nu colaborez cu agentii. Case de vanzare - Crang , Case de vanzare - Buzau

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(