Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Constanta, Constanta - 400 EURO lunar

400 €  De inchiriat
OPORTUNITATE ! Societate comerciala neplatitoare de T.V.A. ofera catre inchiriere un spatiu comercial special amenajat pentru alimentatie publica, situat la parterul unui bloc, avand o suprafata totala de 33 metri patrati utili, folosit ca bucatarie. Se poate desfasura o afacere cu accesarea unor programe de stat si europene cu fonduri nerambursabile (Start-up Nation, Femeia antreprenor, fonduri POR, etc), deoarece se incadreaza in conditia obligatorie de a fi trecut in cadastru ca spatiu comercial si nu ca spatiu rezidential Este ideal pentru orice tip de activitate alimentara take-away ( bucatarie clasica, burgeri, pizza, cofetarie, patiserie, etc. ), ce doreste sa faca doar delivery, si nu sa intampine si clienti in locatie. Spatiul este amenajat corespunzator, gresia si faianta au fost inlocuite complet in anul 2020 cu gresie antiderapanta si faianta alba montata pana in tavan. Locatia este compartimentata pentru a avea si 2 camere de frig, dar acestea pot fi folosite si ca spatiu de depozitare sau vestiar pentru personal. De asemenea, in locatie este instalata si tubulatura fixa specifica pentru o hota, evacuarea se face prin aceasta si are iesirea pe blocul de 8 etaje, nu necesita nici un fel de autorizatie din partea viitorului chirias in acest sens, si il scuteste de o investitie de minim 5000 euro. Viitorul chirias va avea parte de o transparenta totala in privinta utilitatilor, avand contor individual instalat pentru consumul de apa, si de asemenea contor separat pentru consumul de energie electrica (380 V). Locatia este racordata de asemenea si la reteaua de gaze naturale. Circuitul electric al prizelor poate fi configurat exact dupa cum doreste chiriasul, si va fi refacut cu cabluri noi, cu protectie antifoc, pentru o siguranta maxima . Spatiul comercial este pozitionat ultracentral ca zona geografica, la 50 de metri de parcul central Navodari, avand intrarea prin spatele blocului C3, de pe strada Nuferilor. Locatia necesita o investitie de maxim 2000 (doua mii) de euro pentru a putea fi complet operationala (Configurare cabluri circuit electric al prizelor + cost manopera electrician, cost apometre noi, Lavabil tavan + cost manopera , mici reparatii, etc. ) Se doreste o colaborare fructuoasa pentru ambele parti, se cauta un chirias serios si responsabil, se cere si se ofera in acelasi timp seriozitate maxima. Daca aveti intrebari sau interes pentru locatie, pentru o comunicare mai eficienta aveti atasat numarul de telefon la anunt, pe care va rog sa il folositi doar daca aveti ganduri serioase. Birouri - Spatii comerciale - Navodari , Birouri - Spatii comerciale - Constanta

Pe site din 16-05-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 33 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Constanta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Constanta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Constanta.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Constanta, Constanta  - 3000 EURO lunar Proprietar 3000 €
Inchiriere spatii comercial Constanta, Constanta - 3000 EURO lunar Centru, Constanta , jud. Constanta

proprietar ofer spre inchiriere spatiu comercial situat central pe B-dul Tomis 88.acces direct din bulevard si acces pentru aprovizionare prin spatele cladirii.spatiun nu este amenajat (se poate amenaja conform cerintelor chiriasului/se scade din chirie si il poate amenaja dupa bunul plac) beneficiaza de apa.curent.gaze.incalzire.ventilatie sptiul este dispus pe doua nivele (parter si demisol) birou si 2 toalete. de asemeni un subsol de 60 m cu acces separat pretabil pentru:banca. activitati comerciale.alimentatie publica.showroom-prezentare. productie.cafenea .bar.club Birouri - Spatii comerciale - Constanta , Birouri - Spatii comerciale - Constanta

3000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(