Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Garsoniera Rahova

270 €  De inchiriat
Garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 4 din p+ 10 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 33 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1981.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 26-02-2020
Vizualizari 77
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 33 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 4/10
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Rahova zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apartament 2 camere Rahova - cu loc de parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament 2 camere Rahova - cu loc de parcare Rahova, Bucuresti

Apartament de 2 camere confort 1 situat la etajul 4 din 8 situat in zona Rahova la o statie de Liberty Mall, vis-a-vis de Electromagnetica, foarte aproape de centru Bucurestiului ( 3,2 km ), legat de o linie rapida a tramvaiului cu nr. 32, avand in zona orice va doriti pentru un oras mare! Imobilul, in suprafata utila de 51 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1986, isi asteapta noi chiriasi! Avand in vedere ca apartamentul dispune de doua paturi, este bun pentru doua persoane de acelas sex sau o familie ! Pentru decontare va anuntam urmatoarele: Contractul se depune la ANAF doar in format electronic, prin spatiu virtual!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Confort Urban - 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament Confort Urban - 3 camere Rahova, Bucuresti

De 3 camere confort 1, semidecomandat, cu suprafata utila de 68 mp. Este situat in bloc, la etajul 4 din s 7 in zona Rahova. Are bai: 1, balcoane: 1.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Garsoniera Rahova - bloc 2018 - contr. ANAF Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Garsoniera Rahova - bloc 2018 - contr. ANAF Rahova, Bucuresti

Garsoniera in cartierul Rahova de 1 camere confort 1 situat in zona Rahova ( Pucheni - Piata de legume ). Imobilul, in suprafata utila de 39 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 2017 , mobilat si utilat acum doua luni care isi asteapta noi chiriasi Pot fi si bugetari cu inregistrare contract ANAF daca li se impun pentru decontare ( mai ales ), sau cupluri tinere, sau singure cu un job stabil fara animale de companie.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova Sebastian - mobilat ca in poze Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera Rahova Sebastian - mobilat ca in poze Rahova, Bucuresti

Oferta de inchiriere de 1 camere confort 1, decomandat, cu suprafata utila de 33 mp. Este situat in bloc, la etajul 9 din p+ 10 in zona Rahova. Are bai: 1, balcoane: 1. Dotari: bucatarie mobilata si utilata, complet mobilat, fiind utilat cu: frigider. Beneficiaza de curent electric, termoficare, internet cablu.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova ( Parc Sebastian - P. Ispirescu ) Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera Rahova ( Parc Sebastian - P. Ispirescu ) Rahova, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere, situat la etajul 1 in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 33 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament 2 camere Rahova Rahova, Bucuresti

Apartament 2 camere Rahova -Petre Ispirescu Apartamentul este renovat si are mobila noua (pat mijloc,canapea,birou,mobila bucatarie)si utilat (aragaz,frigider,masina spalat rufe,televizor ..etc)

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
http://birouldeinchirieri.ro/properties/eroii-revolutiei-metrou-apartament-nou-renovat/ Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
http://birouldeinchirieri.ro/properties/eroii-revolutiei-metrou-apartament-nou-renovat/ Rahova, Bucuresti

EROII REVOLUTIEI -METROU, APARTAMENT RENOVAT, MOBILAT MODERN! Pozitie privilegiata langa metrou, parc, scoli si Centre Comerciale. Apartament luminos, intr-un bloc cu 2 etaje, cu vedere mixta. Interior renovat nou, semi mobilat si utilat complet, cu bucatarie spatioasa, echipata modern. Telefon : 0756.880.880

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova - mobilata cu contract ANAF ( Confort Urban ) Agentie - 0 comision - exclusivitate 230 €
Garsoniera Rahova - mobilata cu contract ANAF ( Confort Urban ) Rahova, Bucuresti

Inchiriere garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul parter din p+ 6 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 33 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 2012. Nu are masina de spalat! Contractul se poate inregistra cu data de 01.08.2019

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova - mobilata si utilata Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Garsoniera Rahova - mobilata si utilata Rahova, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere, situat la etajul 3 construit in anul 1987 in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 41 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova - Nasaud Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Garsoniera Rahova - Nasaud Rahova, Bucuresti

Garsoniera etajul 3, cf. 1, 40 mp, openspace, decomandata, complet renovata, utilata si mobilata. An constructie bloc: 1986, bloc de garsoniere. Imbunatatiri: coloana separata de gaz (2 focuri), instalatie electrica noua, instalatie sanitara cupru, gresie, faianta, parchet, termopane, detalii si finisaje moderne, de calitate superioara. Mobila: MDF mat, lucios + oglinzi Linie electrocasnice: Indesit "Prime", care cuprinde: frigider No Frost, masina de spalat, cuptor(curatare pirolitica), plita cu 4 ochiuri, hota. Facilitati: Liberty Mall, Kaufland, LIDL, piata, Carrefour + Statiile de tramvai 8, 23, 11, 1, 25 si 7 + RATB 117.

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Rahova - Confort Urban - loc de parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 320 €
Apartament 2 camere Rahova - Confort Urban - loc de parcare Rahova, Bucuresti

Apartament de 2 camere, situat la etajul 1 in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 50 mp are 2 camere, bai: 1 este mobilat si utilat ca in poze. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 299 €
Apartament 2 camere Rahova Rahova, Bucuresti

Apartament de 2 camere confort 1 situat la etajul 5 din s 8 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 50 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1984, mobilat si utilat ca in poze .

299 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 299 €
Apartament 2 camere Rahova Rahova, Bucuresti

Apartament de 2 camere confort 1 situat la etajul 5 din s 8 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 50 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1984, mobilat si utilat ca in poze .

299 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere - Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 320 €
Apartament 2 camere - Rahova Rahova, Bucuresti

Apartament de 2 camere in suprafata utila de 50 mp la etajul 1 din p+ 10 al unui in bloc construit in anul 1988 in zona Rahova. Imobilul, este confort 1, decomandat, mobilat si utilat ca in poze

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova - primul chirias! Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Garsoniera Rahova - primul chirias! Rahova, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 8 din p+ 10 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 34 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1983.

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere - Rahova - primul chirias! Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament 2 camere - Rahova - primul chirias! Rahova, Bucuresti

Apartament de 2 camere confort 1 situat la etajul 1 din s 7 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 50 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 2018.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Rahova - mobila moderna si loc parcare ADP Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament 2 camere Rahova - mobila moderna si loc parcare ADP Rahova, Bucuresti

Inchiriere apartament de 2 camere confort 1 situat la etajul 1 din s 8 situat in zona Rahova in apropiere de transport public. Imobilul, in suprafata utila de 55 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1985. Locuinta dispune de curent electric termoficare aer conditionat, internet cablu, e complet mobilat si utilat cu frigider.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova ( P. Ispirescu ) Agentie - 0 comision - exclusivitate 212 €
Garsoniera Rahova ( P. Ispirescu ) Rahova, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 9 din p+ 10 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 30 mp este semidecomandat, amplasat in bloc construit in anul 1986.

212 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova ( P. Ispirescu - Parc Sebastian ) Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Garsoniera Rahova ( P. Ispirescu - Parc Sebastian ) Rahova, Bucuresti

Va oferim spre inchiriere garsoniera de 1 camere, situat la etajul 7 construit in anul 1979 in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 35 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 220 €
Garsoniera Rahova Rahova, Bucuresti

GARSONIERA COMPLET UTILATA SI MOBILATA,CHELTUIELI MICI. GARSONIERA COCHETA, FOARTE LUMINOASA, CONFORT 1, DECOMANDATA, ECHIPATA COMPLET INCLUSIV CU AER CONDITIONAT SI GEAMURI TERMOPAN. ESTE MOBILATA CU MOBILIER NOU, MODERN. CAMERA DE ZI ESTE PARDOSITA CU GRESIE FIIND USOR DE INTRETINUT. BAIA ARE CADA IGIENIZATA RECENT,GRESIE, FAIANTA SI SPATII DE DEPOZITAT. ARE DOUA USI METALICE, PLUS UN HOL SPECIAL UNDE POT FI DE ASEMENEA DEPOZITATE DIVERSE. LOGIA ESTE DESCHISA ASTFEL INCAT CAMERA DE LOCUIT ARE UN ASPECT SPECIAL. BUCATARIA ESTE DESCHISA /OPEN SPACE, COMPLET UTILATA. GARSONIERA ESTE FOARTE CALDUROASA. CHELTUIELILE DE INTRETINERE SUNT FOARTE MICI. ESTE SITUATA INTR-O ZONA FOARTE BUNA, LA 5 MIN. DE STATIA DE TRAMVAI 32 PETRE ISPIRESCU SI ALTE MIJLOACE DE TRANSPORT. ACCES RAPID SPRE CENTRUL ORASULUI, FOARTE APROAPE DE MALL LIBERTY SI DE KAUFLAND. ESTE SITUATA LA ETAJUL 7 DIN 10, INTR-UN BLOC MIXT CONSTRUIT IN ANUL 1986.

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova - mobilier modern in bloc nou! la 4km de Unirii Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera Rahova - mobilier modern in bloc nou! la 4km de Unirii Rahova, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 2 din p+ 2 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 34 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 2017, cu centrala termica! NU ESTE Confort Urban!

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere - Rahova - cu loc ADP si cont. ANAF Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament 4 camere - Rahova - cu loc ADP si cont. ANAF Rahova, Bucuresti

Va oferim spre inchiriere apartament de 4 camere, situat la etajul 2 construit in anul 1986 in zona Rahova ( Spatarul Preda - Nasaud ). Imobilul, in suprafata utila de 90 mp are 4 camere din care trei dormitoare, bai: 2, cu loc de parcare ADP, mobilat si utilat complet cu deschidere spre noi corpuri de mobilier in living sau de bun simt . Se accepta bugetari sau copii! Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova ( str. Focsani ) - 08.01.2018 Agentie - 0 comision - exclusivitate 200 €
Garsoniera Rahova ( str. Focsani ) - 08.01.2018 Rahova, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere in suprafata utila de 30 mp e oferita spre inchiriere la etajul 6 din p+ 10 al unui in bloc construit in anul 1985 in zona Rahova. Imobilul, este confort 2, decomandat, si dispune de urmatoarele utilitati: curent electric termoficare internet cablu.

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Sebastian - Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 249 €
Garsoniera Sebastian - Rahova Rahova, Bucuresti

Agentia EvoImobiliare ofera spre inchiriere o garsoniera situat in cartierul Rahova intr-un imobil construit in 1980 , mobilat si utilat modern. Imobilul este in suprafata utila de 35 mp are 1 camere, bai: 1 cu parchet gresie si faianta. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

249 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova - 22.10.2015 Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera Rahova - 22.10.2015 Rahova, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere, situat la etajul 7 construit in anul 1986 in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 42 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Rahova - 29.12.2018 - loc de parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament 2 camere Rahova - 29.12.2018 - loc de parcare Rahova, Bucuresti

Inchiriex apartament cu 2 camere situat cartierul Rahova, bloc nou, Confort Urban Rahova, . Apartamentul este complet utilat și mobilat, cu finisaje de lux, 2 balcoane închise, 2 instalații de aer condiționat, într-un spațiu de 59 mp Apartamentul este complet utilat si mobilat, cu finisaje de lux, 2 balcoane inchise, 2 instalatii de aer conditionat, intr-un spatiu de 59 mp.Disponibil imediat. Se închiriază cu contract. Rog seriozitate! Se percepe plata în avans pentru o luna+o luna garanție. Se inchiriaza cu data de 15.01.2018 Posibilitate parcare:2locuri parcare

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez 2 camere Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Inchiriez 2 camere Rahova Rahova, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere, contract ANF pentru Cadre Militare apartamentul este decomandat,an constructie 1986, este mobilat si utilat se afla la parter/4.. Pret 300Euro negociabil

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova - mobila noua Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera Rahova - mobila noua Rahova, Bucuresti

Agentia Evoimobiliare ofera spre inchiriere o garsoniera in zona Rahova la etajul 1 intr-un bloc construit in anul 1982 cu suprafata de 34 mp, decomandat , utilat si mobilat de curand! Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Rahova -bloc 2018 Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera Rahova -bloc 2018 Rahova, Bucuresti

Inchiriez garsoniera situata pe soseaua Salaj (Fabrica de paine) in bloc nou ,finalizat 2018 ! Foarte spatioasa, 36m +10m balcon,mobilat si utilat foarte calitativ si modern . Mobila facuta pe comanda ( NU Dedeman), cu foarte multe spatii de depozitare . Totul Nou !!! Statia de autobuz 117 chiar in fata blocului la 10 metri distanta din ambele sensuri . In apropiere aveti multe centre comerciale : Kaufland,Lidl, Penny, Carrefour Vulcan ,Liberty Mall..etc.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament superb Rahova - contract ANAF Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Apartament superb Rahova - contract ANAF Rahova, Bucuresti

Apartament de 2 camere in cartierul Rahova in suprafata utila de 52 mp la etajul 3 din p+ 7 al unui in bloc construit in anul 2017 in zona Rahova. Imobilul, este confort 1, semidecomandat. Se accepta cadre militare, politie, jandarmerie, etc.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(