Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 3 camere Brasov, Ghimbav - 550 EURO lunar

550 €  De inchiriat
Oferim spre inchiriere un apartament de 3 camere, semidecomandat, la etajul 2, in blocul B10 din Avantgarden 3, strada Egretei nr 12. Apartamentul are o singura baie. Iar in dormitorul mic se intra din living. In dormitorul mic se mai poate pune un dulap, daca este nevoie. Toate cele 3 saltele sunt noi. in dormitorul mare este saltea de 180x200 cm, iar in dormitorul mic sunt 2 saltele de 90x200 fiecare. . Masina de spalat noua, 8 kg. 2 canapele extensibile in living. 2 Tv. Parcarea este in fata geamului de la dormitor si se vede de pe balconul de la living. Apartamentul a fost renovat si zugravit in luna aprilie. Oferim factura fiscala pentru chirie. Nu se accepta fumatori sau animale de companie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe Whatsapp. 3 camere - Ghimbav , 3 camere - Brasov

Pe site din 15-05-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Ghimbav.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Ghimbav. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ghimbav.

Este IAR zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 3 camere Brasov, Ghimbav  - 580 EURO lunar Proprietar 580 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Brasov, Ghimbav - 580 EURO lunar IAR, Ghimbav , jud. Brasov

Inchiriez apartament cu 3 camere, suprafata utila 72 mp in Ghimbav. Apartamentul este pe structura open space, pozitionat in centrul cartierului Florilor, foarte aproape de magazine, biserica, statia de autobuz, cresa, gradinita, noul centru spa. Apartamentul este insorit si calduros, se plateste foarte putin la intretinere. Dispune de doua dormitoare, doua bai, doua balcoane. Un alt avantaj foarte mare este faptul ca unul dintre dormitoare este cu baie proprie si balcon propriu, foarte intim si confortabil. Etaj 2 din 3. In apartament este si o debara pentru depozitare iar boxa se afla la subsolul blocului. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Loc de parcare inclus. Apartamentul este disponibil pentru inchiriere incepand cu data de 01.06.2024. Pret 580 Euro/luna. (o luna avans) 3 camere - Ghimbav , 3 camere - Brasov

580 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(