Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 6 camere Timis, Timisoara - 550000 EURO

550000 €  De vanzare
dan Vand vila cu piscina si spatiu comercial Timisoara Proprietar, vand casa cu piscina si spatiu comercial in apropiere de Shoping City, p+m, foarte linistita, 10 min pana in centru la Catedrala. Casa este compusa din: 6 dormitoare, living 40 m2, 3 bai, doua bucatarii, garaj si mansarda partial amenajata. Toate camerele sunt mobilate si se vand ca atare.Spatiul comercial are 90 m2, baie proprie si intrare separata .Toate utilitatile curent (trifazic),gaz, apa-canal, telefon , cablu, internet, doua centrale pe gaz, contoare separate utilitati (gaz, curent, apa).suprafata construita cca. 400 m2,front stradal 21 m, suprafata totala 1100 m2. Curte pavata cu dale, Piscina, gazon, pomi fructiferi si ornamentali, alee cu trandafiri si tuia, gradina, terasa din lemn cu gratar zidit, garaj, fantana proprie, etc.Merita vazuta. Rog si ofer seriozitate., numar etaj: 1, numar camere: 6, numar loc de parcare: 4, numar bai: 3, suprafata utila: 1100, suprafata totala: 1100, suprafata construita: 400, anul constructiei: 2017

Pe site din 05-05-2024
Vizualizari 23
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 1100 m2
Suprafata teren: 1100 m2
Camere: 6

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Timisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Timisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Timisoara.

Este Sagului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Dumbravita  - 299000 EURO Proprietar 299000 €
Vanzare casa Timis, Dumbravita - 299000 EURO Sagului, Dumbravita , jud. Timis

Vand casa in Dumbravita situata intr o zona foarta buna si linistita pe strada Mircea Eliade. Compartimentare parter: - living foarte luminos de 30 mp, cu 3 geamuri mari si posibilitate de montare semineu - bucatarie de 20mp cu geam vitrina -baie de 5,5mp cu dus -terasa acoperita de 9mp -camera tehnica langa terasa cu wc de 6 mp - garaj de 19 mp Compartimentare etaj : -dormitor mare de 16,5mp -dormitor cu baie proprie de 14mp plus baia de 5mp -dormitor de 13,5mp -baie de 5,5 mp Casa este construita din caramida Porotherm cu izolatie de polistiren 10 cm Eps 80, tamplarie Veka cu geamuri 4 anotimpuri. Acesta este acoperita cu tigla atat la etaj cat si la parter, incalzirea se realizeaza prin pardoseala cu termostat individual Salus in fiecare camera . La exterior s-a folosit decorativa siliconata cu autocuratare, curent trifazic, centra cu boiler incorporat cu Wifi, trepte sunt din lemn, usile sunt de la Porta Door, parchet laminat de 8mm, baile sunt complet mobilate si utilate! Pentru detalii va stau la dispozitie Case de vanzare - Timisoara , Case de vanzare - Timis

299000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  6 camere Timis, Timisoara  - 550000 EURO Proprietar 550000 €
Vanzare casa 6 camere Timis, Timisoara - 550000 EURO Sagului, Timisoara , jud. Timis

dan Vand vila cu piscina si spatiu comercial Timisoara Timis Timisoara Sagului

550000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(