Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Maramures, Baia Mare - 75000 EURO

75000 €  De vanzare
Vile P+M individuale ANSAMBLU REZIDENTIAL FERNEZIU Direct dezvoltator comision 0 Propunem la vanzare vile P+M - Ferneziu Constructie 2024. Finalizare 2024. Aveti oportunitatea unica de a deveni proprietarul unei vile moderne, parte a unui mini ansamblu rezidential exclusivist. Aceste locuinte sunt construite cu atentie la detalii si ofera un spatiu generos pentru o viata confortabila. Specificatii generale: Anul constructiei: 2024 Suprafata teren alocat: 450 - 600 mp Suprafata utile aprox: 140 mp Parter - Living generos 27 mp, dotat cu geamuri mari pentru iluminare naturala optima. - Bucatarie: 8 mp, cu geam - Birou: 8 mp - Facilitati aditionale: acces la terasa si curtea din spate; hol; spatiu tehnic; camara; baie de 3 mp utilata cu lavoar, WC si dus Mansarda - Dormitor matrimonial 21 mp cu dressing si baie proprie echipata cu cada, lavoar si WC - Dormitor 2: 12 mp cu geam + usa mare si acces pe balcon - Dormitor 3: 11 mp cu usa acces balcon; fiecare acces la o baie comuna echipata cu dus, lavoar si WC Ansamblul rezidential dispune de infrastructura completa, iluminat public, canalizare, gaz, curent electric. Daca toate acestea se pliaza pe cerintele dumneavoastra si va doriti o casa construita cu materiale de calitate, situata intr-o zona unica, cu un peisaj superb, atunci va asteptam la vizionare. Casele pot fi achizitionate urmand una din cele 2 modalitati: La rosu 100 plata integral - 75.000 (TVA inclus) 50 avans la antecontract + 50 achitare la final (cash sau credit imobiliar) - 77.000 (TVA inclus) 30 avans la antecontract + 70 achitare la final (cash sau credit imobiliar) - 79.000 (TVA inclus) Semifinisat 100 plata integral - 145.000 (TVA inclus) 50 avans la antecontract + 50 achitare la final (cash sau credit imobiliar) - 147.000 (TVA inclus) 30 avans la antecontract + 70 achitare la final (cash sau credit imobiliar) - 149.000 (TVA inclus) Pret afisat cu TVA inclus, comision 0 Case de vanzare - Baia Mare , Case de vanzare - Maramures

Pe site din 15-05-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Baia Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Baia Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baia Mare.

Este Ferneziu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Baia Mare  - 43500 EURO Proprietar 43500 €
Vanzare casa Maramures, Baia Mare - 43500 EURO Ferneziu, Baia Mare , jud. Maramures

Vand casa in Baia Mare, cartierul Ferneziu, intr-o zona retrasa, si linistita langa padure. Casa e compusa din : hol, bucatarie, baie,camara si doua camere. Casa are o suprafata de 65 mp Toate utilitatile: apa, canalizare, curent, gaz, RDS Centrala noua, cu calorifere noi ,boiler electric nou, toate cu teava cupru. Tamplarie termopan pe interior si exterior, usi si geamuri. Casa a fost renovata, mai putin o camera. Anexe gospodaresti. Pivnita. Teren de aproximativ 4 ari ingradit in totalitate. Acces auto in curte. Toate actele in regula. Se vinde conform fotografiilor. Nu doresc colaborare cu agenti imobiliari!!! Informatii: 07******89 Case de vanzare - Baia Mare , Case de vanzare - Maramures

43500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(