Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament Constanta, Constanta - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Marcel Marin Vand ap 2 cam zona stadion Constanta Constanta

Pe site din 16-05-2024
Vizualizari 35
Persoane interesate 4

Caracteristici:

Suprafata utila: 90 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Constanta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Constanta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Constanta.

Este Stadion zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  garsoniera Constanta, Constanta  - 93500 EURO Proprietar 93500 €
Vanzare garsoniera Constanta, Constanta - 93500 EURO Stadion, Constanta , jud. Constanta

Vand garsoniera transformata in 2 camere semidecomandate suprafata 50 mp zona Stadion Bl ST et 7 din 8 centrala gaze Bucatarie utilata 1 camera - Constanta , 1 camera - Constanta

93500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Constanta, Constanta  - 210000 EURO Proprietar 210000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Constanta, Constanta - 210000 EURO Stadion, Constanta , jud. Constanta

Descriere Proprietar,vand apartament 3 camere decomandat,deosebit,an constructie 2015,dat in folosinta in 2016,in suprafata utila totala de 91 metri patrati,ultramodern,zona rezidentiala foarte buna a orasului,(Stadion,strada Pictor Nicolae Grigorescu Nr.26, paralela cu Primaverii)fara trafic intens,zgomote,numai vile/case pe langa imobil,confort lux. Apartamentul se afla situat la etajul 2 cu regim de inaltime al imobilului P+3 si dispune de: 3 camere,1 bucatarie(inchisa),2 bai (una matrimoniala-cu geam),2 terase,fiecare camera este dotata cu aer conditionat(Daikin-Gree),video interfon,cadastru,intabulare,certificat energetic,centrala pe gaz Ariston,geamuri termopan tripan Qfort,pervaze interior marmura,usa metalica antiefractie,usi Porta Doors la interior,constructie cadre de beton,caramida la exterior si bca la interior,izolatie exterioara de 10 cm. Imobilul mai detine o proprietate personala,utila(cadastru-intabulare separat fata de apartament)de 25 de metri patrati in fata blocului,inclusa in pretul apartamentului- parcare pentru masina(total 116 m²!) Parcarea dispune si de priza legata la contoarul apartamentului pentru incarcare masina electrica/plug-in hibrid.(putere 10 kw)...Se afla pe proprietate personala contoarul si priza de incarcare! Imobilul are doar 7 apartamente si dispune si de garaj subteran,unde aveti acces/telecomanda. Deasupra etajului 2 este un apartament retras. Pozitionarea apartamentului este una foarte favorabila,in vecinatatea imobilului aflandu-se Şcoala Nr.6,Şcoala Sportiva Nr.1,Palatul Copiilor,Carrefour Market,Gradinita Colibri,City Mall,Parcul Tabacariei,Stadionul Farul,Lidl-2 magazine,Spitalul Mare,Piata Tomis 3,sali de fitness,farmacii,institutii publice. Plaja se afla la doar 5 minute de mers cu masina (3 Papuci) iar Statiunea Mamaia la doar 10 minute. Apartamentul se vinde mobilat(mobila pe comanda Kera Furniture)/utilat la cheie impreuna cu proprietatea din fata imobilului. Nu se vinde separat! Accept si credit imobiliar/prima casa. Toate actele pregatite pentru vanzare. Certificat energetic clasa A Telefon: 07******70 Mai multe poze gasiti pe Imobiliare.ro Pretul NU este negociabil! Nu deranjati daca doriti sa negociati pretul! Multumesc frumos pentru intelegere! Pentru agentiile imobiliare:comision doar de la viitorul cumparator!!! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati sau mesaj pe whatsapp. Va asteptam la vizionare! Multumesc frumos! 3 camere - Constanta , 3 camere - Constanta

210000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(