Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament 3 camere Titan, Bucuresti

370 €  De inchiriat
Proprietar, inchiriez ap 3 camere zona Titan - ideal pt familii cu copil: semidecomandat, complet mobilat si echipat, termopan, usa metalica, parchet, A/C - in spatele Cinema Gloria, disponibil imediat. Bloc de proprietari, etaj1/ 10, recent anvelopat, vis a vis de parcul Gh Petrascu, zona f linistita, la 5 min de mers de Parcul Arena Nationala, 5 min de Parcul A.I. Cuza - Titan. Metroul Pta Muncii sau metroul Titan se afla la 10 min de mers, iar la 5 minute se afla statii de tramvai/ troleibuz/ autobuz. 0723 212 394 - dupa ora 18.00, in rest rog sms 370 Eur/ luna

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 17-01-2020
Vizualizari 1011
Persoane interesate 931

Caracteristici:

Suprafata utila: 66 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Titan zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Titan -Parc IOR Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Titan -Parc IOR Titan, Bucuresti

Str Aleea Rotunda-apartament 3 camere decomandat in bloc tip H, etaj 2/4 , aflat langa scoala 195 si langa intrarea in parc. Apartamentul este mobilat clasic ,bucatarie neutilata Are baie si grup sanitar, usa metalica,parchet stejar,balcon inchis cornier,bloc nereabilitat Se inchiriaza de preferat pentru familie linistita Pret -350 euro incluzand taxe ANAF Vizionari,chei Broker exclusiv Marius Marcu

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera 2 minute metrou Costin Georgian Agentie - 0 comision - exclusivitate 240 €
Garsoniera 2 minute metrou Costin Georgian Titan, Bucuresti

Oferta inchiriere garsoniera confort 1, semidecomandata, situata la etajul 7/10 intr-un bloc construit in anul 1970. Garsoniera este desfasurata pe o suprafata de 33 mp, se ofera spre inchiriere complet mobilata si utilata si dispune de urmatoarele imbunatatiri: parchet, gresie, faianta, termopan, usa metalica. Imobilul este amplasat intr-o zona verde, curata si linistita, in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun, la doar 250 de metri aflandu-se statia de metrou Costin Georgian. Vecinatati: Titan, Basarabia, Morarilor, 1 Decembrie, Pantelimon.

240 €

   Apartament

Vezi Detalii
DRISTOR METROU 2 CAMERE Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
DRISTOR METROU 2 CAMERE Titan, Bucuresti

APARTAMENT 2 CAMERE 30 SECUNDE METROU DRISTOR. Inchiriere apartament 2 camere decomandat la doar 30 de secunde de metrou Dristor, etajul 2/10, complet mobilat, utilat. Zona linistita la doar 1 minut de Farmacia Tei, Mega Image.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(