Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Spatiu comercial 2000 mpu strada Metalurgistilor Nr 3 zona Piata Cluj

1000000 €  De vanzare
COMISION 0% EXCLUSIVITATE Spatiul comercial situat în zona Piata Cluj, pe strada Metalurgistilor nr. 3, reprezinta o oportunitate de afacere excelenta datorita dimensiunilor sale generoase si amplasamentului privilegiat. Construita initial pe un teren de 1580 mp în anul 1970, cladirea a fost supusa unei renovari complete in anul 2010, asigurand un aspect modern si functional, in concordanta cu cerintele pietei actuale. Cu o suprafata utila de 2000 mp, aceasta proprietate ofera spatiu generos pentru o varietate de activitati comerciale. Regimul de inaltime P+Mezanin permite maximizarea utilizarii spatiului disponibil. Cele 12 incaperi pot fi adaptate în functie de necesitatilile specifice ale afacerii, iar cele 9 grupuri sanitare asigura confortul si comoditatea atat pentru clienti, cat si pentru angajati. Amplasarea în apropiere de Piata Cluj ofera avantaje considerabile, cum ar fi accesul facil la transport public, vizibilitate ridicata si un flux constant de clienti potentiali. De asemenea, zona este cunoscuta pentru diversitatea sa comerciala si traficul pietonal intens, ceea ce contribuie la cresterea potentialului de afaceri. Spatiul comercial de pe strada Metalurgistilor nr. 3 reprezinta, prin urmare, o investitie deosebit de atractiva pentru cei care cauta sa isi dezvolte afacerea intr-o locatie centrala si bine cotata din Sibiu. Pret: 1.000.000€ + TVA Cod ofertă / ID: P20026 Sună-ne acum la 0369.822.821 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine. Informatii speciale: 1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață. 2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată. 3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.821 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele. Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 10
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 2000 m2
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 12

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Sibiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Sibiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sibiu.

Este Piata Cluj zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Sibiu, Sibiu  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Sibiu, Sibiu - 350 EURO lunar Piata Cluj, Sibiu , jud. Sibiu

Persoana fizica, inchiriez apartament cu 2 camere, nedecomandat,situat in zona Piata Rahovei la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje. Mai multe detalii la numarul de telefon 07******60 2 camere - Sibiu , 2 camere - Sibiu

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Sibiu, Sibiu  - 700 EURO lunar Proprietar 700 €
Inchiriere garsoniera Sibiu, Sibiu - 700 EURO lunar Piata Cluj, Sibiu , jud. Sibiu

inchiriez garsoniera la casa, zona Piata Cluj. 1 camera - Sibiu , 1 camera - Sibiu

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Sibiu, Sibiu  - 285000 EURO Proprietar 285000 €
Vanzare casa Sibiu, Sibiu - 285000 EURO Piata Cluj, Sibiu , jud. Sibiu

Radu Casa singur in curte cu Autorizatie de construire Sibiu Sibiu Piata Cluj

285000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Sibiu, Sibiu  - 369000 EURO Proprietar 369000 €
Vanzare casa Sibiu, Sibiu - 369000 EURO Piata Cluj, Sibiu , jud. Sibiu

Casa de vanzare in Sibiu - Piata Cluj, strada Kiev - singur in curte 720 mp. Casa are o suprafata utila totala de peste 300 mp. Etajul si mansarda sunt la rosu. Separat de acest spatiu, mai exista o constructie intabulata, in suprafata de 66 mp folosita in prezent ca si garaj dublu. Cei peste 300 mp utili sunt impartiti pe fiecare nivel in 3 camere bucatarie si baie. Etajul detine un balcon cu vedere spre parc iar fiecare camera dispune la randul ei de un balcon frantuzesc. incalzire centrala pe gaz. Constructia dispune de asemenea si de o pivnita impartita in doua camere si hol. Locuri de parcare sunt disponibile atat in fata casei (strada recent reabilitata) cat si in interiorul curtii. Zona foarte linistita, parc recent amenajat, nenumarate facilitati in imediata proximitate. Case de vanzare - Sibiu , Case de vanzare - Sibiu

369000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(