Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Cluj, Cluj-Napoca - 300000 EURO

300000 €  De vanzare
Radu Moraru Pf Vand casa in cartierul Gheorgheni cluj napoca Cluj Cluj-Napoca Gheorgheni

Pe site din 19-05-2024
Vizualizari 20
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 63 m2
Suprafata teren: 54 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Gheorgheni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Feleacu  - 310000 EURO Proprietar 310000 €
Vanzare casa Cluj, Feleacu - 310000 EURO Gheorgheni, Feleacu , jud. Cluj

Persoana fizica vand casa in Feleacu,constructie finalizata in anul 2019,complet utilata,suprafata utila 150mp +95,5 suprafata terase.Casa este dispusa pe 3 nivele:demisol,parter,etaj,este dotata cu centrala pe gaz+termosemineu,izolatie vata bazaltica,sistem supraveghere si alarma.Suprafata teren 543 mp Mai multe informatii l‐a telefon! Case de vanzare - Dosu Bricii , Case de vanzare - Cluj

310000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 247000 EURO Proprietar 247000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 247000 EURO Gheorgheni, Cluj-Napoca , jud. Cluj

-casa de vanzare direct de la proprietar -proprietatea se desfasoara pe suprafata de 900 mp -cuprinde o casa de 140 mp construiti respectiv 110 mp utili+o anexa (magazie) de 21 mp din tabla -terasa exterioara 27 mp -acces din strada principala -statia autobus m61 la 50 m care face legatura cu orasul Cluj Napoca -2 rute pt a ajunge in Rediu:cluj napoca-gheorgheni-aiton-rediu -20 km respectiv cluj napoca-feleac -valcele-rediu -15 km -asfalt pana in fata proprietati pe ambele rute -proprietatea este imprejmuita cu panouri gard bordurat -livada 40 pomi fructiferi -curtea pavata -fantana in curte -reteaua de apa la poarta in curs de racordare -curent trifazic cu posibilitate montaj panouri fotovoltaice -sistem supraveghere video wireles -racordata la gaz cu centrala proprie -fosa ecologica proprie -canalizarea in curs de executie in intreaga comuna -casa este repartizata pe un nivel cu posibilitate mansardare inca in jur de 80 mp -hol intrare,3 dormitoare,living generos de 30 mp,bucatarie separat de 18 mp,2 bai,camara. -complet mobilata si utilata -statie dedurizare a apei -casa este construita in anul 2022 -cu caramida porotherm de 25 cm NF -acoperita cu tigla tondach -izolatie exterioara polistiren grafitat negru 15 cm eps 100 -tavan izolat cu lana de lemn 20 cm -kit anticondens tavan -ferestre Salamander,cu 3 foi sticla,culoare nuc inchis -sistem incalzire pardoseala Rehau,control temperatura de la distanta Case de vanzare - Rediu , Case de vanzare - Cluj

247000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(