Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Suceava, Paltinis  - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Paltinis - 68000 EURO Paltinis, Paltinis , jud. Suceava

Teren in suprafata de 24.477 MP, categoria de folosinta: fanat, situat in Sat. Paltinis, Com. Panaci, Jud. Suceava. Suprafata de 12.124 mp - intravilan, suprafata de 12.353 - extravilan. Terenul are acces direct in partea de sud si partea de nord din DJ 174, este situat la aprox 500 m de drumul asfaltat Panaci-Glodu. Terenul are acces direct la linia de medie si joasa tensiune, apa potabila pe teren din 3 bazine de apa. Conform certificatului de urbanism din 03.2023, zonarea conform PUG-UTR 7 b. POT max20%, CUT max 0.6, regim de inaltime max 10 m. Terenul reprezinta o reala oportunitate de investitie, avand in vedere ca in anul 2025 se va da in folosinta drumul Panaci-Bilbor, care va face legatura intre Judetul Suceava si Jud. Harghita. Pret 3 euro/mp Terenuri - Catrinari , Terenuri - Suceava

68000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(