Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren de vanzare, Str. Malinului, 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 500000 €
Teren de vanzare, Str. Malinului, 0% Comision Soseaua de Centura, Bucuresti

0% Comision Terenul prezentat in vederea vanzarii este situat in intravilanul Orasului Magurele, la granita cu Sectorul 5, Bucuresti. Imobilul este in intravilanul orasului Magurele si are destinatie mixta pe 1/5 din suprafata si destinatie rezidentiala pe 4/5 din suprafata. Terenul are 16.800 mp cu deschidere de 66 m la str. Malinului. Apropierea de Bucuresti, dar si de Centura Bucurestiului, permite construirea unui cartier rezidential de case. Regimul de inaltime maxim este de P+2, max 12m (pentru functiuni complementare) - POT 50% ( 8400 mp amprenta totala ) - CUT 2 ( 33600 mp suprafata construita desfasurata ) Regimul de inaltime maxim este de P+2, max 12m (pentru locuit) - POT 35% ( 5880 mp amprenta totala ) - CUT 1 ( 16800 mp suprafata construita desfasurata ) - Se admite un nivel mansardat inscris in volumul acoperisului *pentru alimentarea cu apa si canalizare in sistem centralizat Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Va stau la dispozitie pentru orice tip de detalii.

500000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(