Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Hală industrială în suprafață de 2774 mp, Parc Industrial UTA Arad

8322 €  De inchiriat
Propunem spre închiriere o hală industrială situată în Parcul Industrial UTA, cu acces TIR din Str. Câmpul Liniștii și acces la mijloacele de transport în comun din zona UTA Hala are o suprafață de 2774 mp, cu acces auto și TIR: 1 buc rampă încărcare-descărcare și 2 buc porti de acces Imobilul poate fi compartimentat și amenajat conform cerințelor dumneavoastră Caracteristici și facilități: -înălțime utilă de 6 m -dimensiuni porți de acces 3 m/2,39 m -locuri de parcare -utilități: apă, curent trifazic 300 kw, canalizare, gaz în apropiere -sistem alarmă, sistem iluminat de veghe, pază umană 24/24 Cheltuieli cu întreținerea parcului industrial: 0.85 euro/mp/lună Pentru mai multe informații și pentru a stabili o vizionare a imobilului, apelati la numărul de telefon 0738773669 sau prin e-mail la [email protected].

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 10-05-2024
Vizualizari 12
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 2667 m2
Suprafata teren: 3000 m2
Compartimentare: Circular
Camere: 7

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii industrial De inchiriat in localitatea Arad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii industrial De inchiriat in localitatea Arad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Arad.

Este UTA-Stadion zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Hala industrială 727 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 3053 €
Hala industrială 727 mp UTA-Stadion, Arad , jud. Arad

Închiriere Hală Industrială în Zona Industrială Sud Arad, în Apropierea Intrării pe Autostrada A1 Descoperiți o oportunitate excelentă pentru afacerea dvs. în zona industrială sud din Arad, în imediata apropiere a intrării pe Autostrada A1. Această hală industrială este ideală pentru activități de depozitare și producție, oferind spații bine concepute și facilități moderne. Caracteristici ale Halei: -Suprafață totală a halei: 727 mp -Suprafață a birourilor și vestiarelor: 86 mp -Înălțime la coamă: 7,65 m, înălțime utilă: 6,5 m, cu atic pe întregul perimetru -Distanțe între stâlpii de rezistență: 5,7 m și 12,7 m -Acces TIR: 1 doc de încărcare / descărcare marfă acoperit la o înălțime de 1,2 m -Lățime acces marfă: 3 metri -Dotări de siguranță: hidranți interiori și exteriori, rampa de acces, porti industriale -Sistem de încălzire cu generatoare de aer cald alimentate cu gaz metan Pază umană în schimbul III, între orele 19:00-07:00 Acces securizat și locuri de parcare dedicate pentru TIR-uri și autoturisme Servicii și Costuri: Costuri comune ale parcului incluse în service charge: 0,5 EUR/mp + TVA/lună/hală Aceste costuri acoperă pază pe timp de noapte, iluminat exterior și costurile administrative ale asociației de proprietari Utilități disponibile: apă, gaz, curent Pentru programarea unei vizionări sau pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: Cristina Vasvary Telefon: 0738773669

3053 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Închiriere Hală de Depozitare și Producție 627 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 1881 €
Închiriere Hală de Depozitare și Producție 627 mp UTA-Stadion, Arad , jud. Arad

Propunem spre închiriere o hală industrială amplasată în Parcul Industrial UTA, cu acces pentru TIR prin Str. Câmpul Liniștii și conexiuni la mijloacele de transport în comun din zona UTA Hala este pretabilă pentru activități de depozitare și de producție. Compartimentări: -4 spatii pentru productie / depozitare -6 birouri pe două niveluri -2 grupuri sanitare -1 vestiar complet echipat -1 camera tehnica Dotări: - uși duble de acces auto - interfon, alarmă și supraveghere video - centrală terrmică (gaz) Acces securizat, locuri de parcare TIR și autoturisme. Service charge: 0,85 eur/mp + TVA/lună Suma reprezintă cheltuieli comune ale parcului: supraveghere video spații exterioare și intervenții firmă de pază, iluminat exterior, curățenie exterioară, costurile administrative ale Parcului industrial. Utilități: apă, curent. (contorizări individuale) Pentru vizionare vă rog să mă contactați la: 0738773669 sau prin e-mail la [email protected].

1881 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Hală industrială în suprafață de 517 mp, Parc Industrial UTA Arad Agentie - 0 comision - exclusivitate 1551 €
Hală industrială în suprafață de 517 mp, Parc Industrial UTA Arad UTA-Stadion, Arad , jud. Arad

Propunem spre închiriere o hală industrială situată în Parcul Industrial UTA, cu acces TIR din Str. Câmpul Liniștii și acces la mijloacele de transport în comun din zona UTA Hala are o suprafață de 517 mp, cu acces auto și 1 buc poartă de acces Drumurile de acces sunt asfaltate și iluminate La cerere, imobilul poate fi compartimentat și amenajat suplimentar Caracteristici și facilități: -înălțime utilă de 6 m -locuri de parcare, utilități: apă, curent trifazic 300 kw, canalizare, gaz în apropiere -sistem alarmă, sistem iluminat de veghe, pază umană 24/24 Cheltuieli cu întreținerea parcului industrial: 0.85 euro/mp/lună Pentru mai multe informații și pentru a stabili o vizionare a imobilului, apelati la numărul de telefon 0738773669 sau prin e-mail la [email protected].

1551 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(