Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Mures, Targu-Mures - 120000 EURO

120000 €  De vanzare
ME Vanzare casa Vand casa cu curte, in Targu Mures , in spate la Mures Mall, pe strada Tudor Vladimirescu.Casa este alcatuita din 2 camere, baie ,bucatarie, camara si un pod mare cu posibilitate de mansardare. Casa necesita renovare nefiind locuita de 4 ani.

Pe site din 14-05-2024
Vizualizari 54
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 86 m2
Suprafata teren: 331 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Targu-Mures.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Targu-Mures. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Targu-Mures.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament Mures, Targu-Mures  - 163000 EURO Proprietar 163000 €
Vanzare apartament Mures, Targu-Mures - 163000 EURO Central, Targu-Mures , jud. Mures

Dan Central-Poli2|93 mp|living-bucat-dressing|2 dormit|3 bai |garaj|balcon De vanzare apartament situat la etajul 3 dintr-un bloc cu 4 etaje, zona Poli 2 - statia autobus Izvor, bloc construit in anul 1988, din beton, caramida arsa, piatra naturala,cu suprafata desfasurata totala de 134,97 mp si suprafata utila de 92,64 mp .Apartamentul se bucura de o vedere deosebita, in fata panorama Targu Mures, in spate o zona verde, fara blocuri care sa afecteze intimitatea.Livingul este deschis si luminos, integrat cu bucataria, oferind un spatiu generos pentru relaxarea si socializarea intregii familii (aprox. 45 mp), cu o vedere panoramica prin intermediul balconului de aproximativ 8 mp , inchis cu tamplarie termopan si podea pavata cu gresie, care protejeasa fonic si termic suprafetele vitrate. Bucataria este complet utilata si mobilata, inclusiv cu electrocasnice moderne, oferind conditii ideale pentru gatit si servit mese. Pentru mese festive, o zona mai retrasa din living, cu acces direct la bucatarie va ofera toate facilitatile. Un dulap la comanda, incapator, cu usi culisante si oglinda ofera spatiu protejat pentru haine_obiecte.Dormitoarele, situate in opozitie cu livingul, au vederea spre un spatiu verde situat intre blocuri. O debara bine compartimentata cu rafturi, dulap pantofi si cuier se deschide din living..Un spatiu depozitare suplimentar intr-o zona racoroasa, uscata, cu aerisire exterioara ofera si garajul de 24 mp, dotat si cu rafturi solide , late.Baile au geamuri exterioare termopan, cu plase, dus cada, uscator prosoape, iar wc-ul de serviciu cu chiuveta are o mica aerisire exterioara protejata cu plasa.Instalatiile functioneaza bine, termic este bine echilibrat, citirile contoarelor se fac prin radio de firma de utilitati, fara a va deranja pentru acest aspect.Pretul 153000 Euro, negociabil .Confort: Usa intrare metalica tip Maco de calitate, geamuri termopan cu plase tip rulou, usi interioare din lemn, parchet laminat, gresie si faianta in bai si bucatarie, centrala termica cu calorifere, aer conditionat, internet de mare viteza pe wifi si fire trase in camere, sistem alarma.Sunt incluse in pret electrocasnice de calitate, marca Whirpool (uscator, masina spalat, aragaz cu cuptor electric), mobilier calitate.Se poate achizitiona (optional) si un garaj, langa bloc, cu suprafata desfasurata totala de 24,25 mp, izolat, renovat, inaltime interioara de aprox. 2,20 m, cu rafturi incapatoare si usa noua cu telecomanda, la pretul de 15000 Euro. Langa bloc exista doua parcari mari cu plata si 2 statii autobuz. In apropiere, Mures Mall-viitor centru UMF, Policlinica nr.2 , Primaria, Hotel Grant, sala de sport si piscina in complexul TCM, centrul orasului, obiective ce se ating in cateva minute de mers pe jos.Practic ,va puteti muta confortabil, in siguranta, decent, fara cheltuieli suplimentare si sunteti in zona centrala-cu garaj !!!

163000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(