Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Mehedinti, Comanda - 100000 EURO

100000 €  De vanzare
Vand apartament 3 camere in zona centrala situat pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, TS12 etajul 2,suprafata construita 82,40 m2-suprafata utila 74,06m2. Utilitati gaz (toata scara este deconectata de la termoficare) Plus 2 boxele subsol si loc de parcare. Apartament renovat cu tamplarie aluminiu cu bariera termica iar usile La interior sunt pe comanda din lemn masiv,parchet lemn. 3 camere - Drobeta-Turnu Severin , 3 camere - Mehedinti

Pe site din 12-05-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 74 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Comanda.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Comanda. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Comanda.

Este Comanda zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Mehedinti, Comanda  - 77000 EURO Proprietar 77000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Mehedinti, Comanda - 77000 EURO Comanda, Comanda , jud. Mehedinti

Apartament 2 camere decomandat Transformat 3 camere cu Bucatarie open space .pe Bld . Tudor Vladimirescu colt Independentii . Intrarea in bloc se face din Str .Brincoveanu . in zona farmacii , frizerii , Intim . cabinet medical Regina Maria ,piese auto Et 3 . din 6 . Vedere la BULEVARD Blocul dispune de LIFT perfect Functional . Apartamentul a fost renovat de la 0 . Glet NOU ,Lavabila , Termopane , usi , gresie, faianta , parchet , Baia cu paravan de sticla .sanitare si baterii noi . Mobila Living , dormitor ,sufragerie facuta la comanda . Costuri mici la incalzire .pe timp de iarna . Blocul este pe Grinzi cu caramida la exterior si interior NU din placi de beton . Apartamentul este izolat la interior si sub parchet a fost pus polistiren extrudat . incalzirea apartamentului se face cu centrala proprie pe Gaz marca WIESSMANN . Blocul a fost debransat de la reteaua de termoficare a orasului . NU se mai platesc alte costuri La firma SPAET . Actele apartamentului sun la zi , CADASTRU si CERTIFICAT ENERGETIC . Toate costurile de intretinere ale apartamentului sunt la zi . LA Vanzarea Apartamentului se Accepta CHES Si CREDIT Bancar IPOTECAR sau prin PRIMA CASA . Mai multe relatii la telefon , sau la fata locului . 3 camere - Drobeta-Turnu Severin , 3 camere - Mehedinti

77000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(