Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Valcea, Calimanesti - 75000 EURO

75000 €  De vanzare
Ofer spre vanzare un apartament cu 3 camere in Calimanesti, in zona centrala a orasului (piata). Apartamentul are o suprafata de 72 mp, este situat la etajul 3/4, este mobilat si utilat complet, cu centrala de gaz proprie. Pentru mai multe detalii si programari pentru vizionare va rugam sa ne contactati telefonic la numarul afisat. 3 camere - Calimanesti , 3 camere - Valcea

Pe site din 07-05-2024
Vizualizari 37
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 72 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Calimanesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Calimanesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Calimanesti.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Valcea, Calimanesti  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Valcea, Calimanesti - 85000 EURO Central, Calimanesti , jud. Valcea

Apartament decomandat de vanzare in Calimanesti judetul Valcea cu 3 camere, situat in zona Piata cu suprafata construita de 86 mp si suprafata utila de 68 mp, amplasat la etajul intermediar 3 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E. Apartamentul este compartimentat decomandat si este compus din: 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie, 2 bai si 1 balcon cu suprafata de 4 mp. Imobilul in care se afla amplasat acest apartament este o cladire de tip bloc, construit in anul 1980 pe structura de beton, renovat in anul 2020. Incalzirea acestuia se realizeaza prin centrala orasului (geotermala), calorifere. Utilitati si dotari: - Bucatarie:mobilata, utilata cu aragaz, frigider, cuptor, hota, masina de spalat haine, cuptor microunde; - Mobilat: complet; - Utilitati: curent electric, apa, canalizare, catv, fibra optica; - Izolatii: interior; - Usi interioare: celulare; - Contorizare: apometre, contor curent electric; - Caracteristici bloc: interfon, acoperis. Finisajele interioare: - Pereti: tapet, vopsea lavabila, faianta; - Podele: parchet, gresie; - Finisaj: finisat; - Geamuri: pvc, termopan; - Usa intrare: metal. Precizez ca blocul in care se afla apartamentul este prins in programul de reabilitare (anvelopare) din anul 2025! 3 camere - Calimanesti , 3 camere - Valcea

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Valcea, Calimanesti  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Calimanesti - 70000 EURO Central, Calimanesti , jud. Valcea

Sasu Elena Apartament 2 camere statiunea balneara Calimanesti Valcea Central Apartament cu 2 camere, bucatarie spatioasa,2 balcoane inchise cu termopan, situat la etaj 4/4. Bloc izolat termic si acoperit in anul 2022. Apartamentul are posibilitate de a instala centrala pe gaze Blocul are la subsol boxe amenajate. Parcarea se afla in spatele blocului Apartamentul este renovat in totalitate si se vinde complet mobilat Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(