Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Arad, Mandruloc - 52500 EURO

52500 €  De vanzare
Sebastian Timofte Teren intravilan 1500 m2 in satul Mandruloc, com. Vladimirescu, Arad Teren Intravilant, Str. Spiru Haret, 9, Mandruloc (Arad)Va oferim o oportunitate unica de investitie intr-un teren intravilan de 1500 de metri patrati, pozitionat strategic la intrarea in pitorescul sat Mandruloc, comuna Vladimirescu, la doar 12 km de Arad.Acest teren este perfect pregatit pentru orice proiect, avand deja toate utilitatile necesare la strada: retele de apa, curent electric si gaz.Datorita generosului front stradal, acest teren ofera multiple posibilitati de dezvoltare. Poate fi destinat construirii unui camin familial sau poate reprezenta alegerea ideala pentru un investitor interesat de dezvoltarea a doua case individuale sau duplexuri. De asemenea, terenul poate fi parcelat pentru vanzarea in mai multe loturi.Locatia privilegiata intr-o zona turistica atragatoare, aproape de raul Mures si de importanta artera rutiera Arad - Deva, adauga un plus de valoare acestei proprietati. Este o oportunitate de investitie cu potential mare.Nu ratati sansa de a face parte din aceasta comunitate in plina dezvoltare. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.Pret: 35 /m2

Pe site din 24-04-2024
Vizualizari 24
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Mandruloc.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Mandruloc. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mandruloc.

Este Mandruloc zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Arad, Mandruloc  - 21500 EURO Proprietar 21500 €
Vanzare terenuri constructii Arad, Mandruloc - 21500 EURO Mandruloc, Mandruloc , jud. Arad

Alexandra Kophandl Loc de casa 777mp Vand gradina loc de casa in localitatea Mandruloc. 777 mp in zona noua. Strada asfaltata si posibilitatea de racordare la necesitati imediata. Astept oferte serioase si corecte.

21500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Arad, Mandruloc  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare terenuri constructii Arad, Mandruloc - 45000 EURO Mandruloc, Mandruloc , jud. Arad

Se propune spre vanzare un grajd in Arad, loc. Mandruloc Terenul este intravilan cu acces la drum. Suprafata totala este de 2030 mp din care 459 mp reprezinta grajdul. Proprietatea este perfecta pentru ineceperea unei afaceri. Terenuri - Mandruloc , Terenuri - Arad

45000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(