Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Prahova, Tohani - 55000 EURO

55000 €  De vanzare
raluca badicu Casa mobilata in Tohani, Prahova Prahova Tohani

Pe site din 29-04-2024
Vizualizari 30
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 120 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tohani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tohani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tohani.

Este Tohani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Tohani  - 390000 EURO Proprietar 390000 €
Vanzare casa Prahova, Tohani - 390000 EURO Tohani, Tohani , jud. Prahova

De vanzare casa situata central pe Str. Tohani, Mizil, Prahova. Constructie din 2012, renovata complet si izolata in 2021. Casa contrustia pentru uz personal, cu o suprafata construita de 650mp, un teren de 1000mp si o amprenta la sol de 210mp. Constructia este foarte solida, avand la parter zid de o caramida jumatate, iar la etaj si mansarda caramida de 30cm. Armatura din placi este din fier beton. Casa este compartimentata astfel: - Parter: antreu, hol intrare, living spatios, loc de servit masa, bucatarie inchisa, camara cu beci, baie, terasa deschisa cu camera tehnica. - Etaj: hol, doua dormitoare cu terasa inchisa comuna, baie mare, dormitor matrimonial cu dressing, terasa si baie proprie. - Mansarda: hol, un dormitor foarte mare, baie, o camera foarte mare care poate fi impartita in doua dormitoare. Materialele si instalatiile din casa sunt de cea mai buna calitate: - parchet masiv import - usi lemn masiv si usi de lemn cu vitralii - incalzire cu termoconvector + calorifere - gresie, faianta Delta Studios - placaj cu travertin - repartitoare pe fiecare etaj - termostate de ambient in fiecare camera - videointerfon - sistem de alarma cu senzori in toate camerele - 5 aere conditionate cu inverter Mitsubishi - centrala cu boiler separat Viessmann in condensatie - pompa submersibila cu debit variabil - statie de dedurizare - instalatie apa plata Curtea dispune: - alei generoase - garaj pentru doua masini cu usi automate - magazie cu grup sanitar - gradina - gratar acoperit - beci secundar - usi automate la intrare in curte - Iluminare pe toate zonele, cu proiectoare pe senzori - rigole de scurgere pluviala revarsata la canal. - gard din beton inalt de jur imprejur Casa se preda la cheie, mobilta complet. Pret 390.000e usor negociabil. Case de vanzare - Mizil , Case de vanzare - Prahova

390000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Tohani  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Prahova, Tohani - 55000 EURO Tohani, Tohani , jud. Prahova

raluca badicu Casa mobilata in Tohani, Prahova Vand casa cu tot ce se afla in ea,semidecomandata ,compusa din : bucatarie, salon ,2 dormitoare ,o camera (poate fi amenajata ca baie),camara, veranda. Casa este locuibila ,spatioasa si are 2 beciuri . Unul mare si unul mai mic . Curte spatioasa, cotete pentru animale ,magazie . Pentru mai multe detalii sunati la ,d-na Banu . Suprafata 120 mp

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(