Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Brasov, Brasov - 90000 EURO

90000 €  De vanzare
Casa are 110 mp, curte 58 mp(suprafata totala 168 mp) - Este o Casuta modesta si primitoare, foarte calduroasa (Caramida+Lemn),fatada fiind imbracata in piatra si polistiren - Casuta a fost renovata in interior in luna Martie -Bransata la totate utilitatile - 2 Camere cu 2 Bai proprii - 1 Living cu bucatarie mobilata si utilata -Acoperisul este intr-o stare foarte buna(am primit foarte multe intrebari) fara scurgeri - Vedere la Munte Este o zona foarte linistita fara agitatie Oras Busteni, cartier Poiana Tapului la 5 minute de Centrul Orasului Busteni (Magazine) -Certificat energetic facut acum 2 saptamani -Toate actele sunt la zi pentru Vanzare Mai multe detalii la 07******30 Pretul este usor negociabil la fata locului Nu raspund la mesaje ! Case de vanzare - Busteni , Case de vanzare - Prahova

Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 70
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 168 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brasov.

Este Poiana Brasov zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Brasov  - 153000 EURO Proprietar 153000 €
Vanzare casa Brasov, Brasov - 153000 EURO Poiana Brasov, Brasov , jud. Brasov

Proprietar Singur in curte Fara comisioane! in realitate sunt mai multe dependinte,poze la cerere,pe olx sunt limitate! Imobilul este dispus pe D + P + pod, se desfasoara pe cca. 90 de mp utili, suprafata incalzita,centrala termica,(extra exista si 2 sobe teracota daca se doreste utilizarea lor), la care se adauga inca doua camere, una la demisol potrivita pentru activitati diverse si una in pod, pentru activitati artistice,scris,citit, pictura, deoarece avem priveliste spre padure, fiind amenajata in podul inalt, beneficiaza de liniste sau muzica. Ca si configuratie, la demisol avem camera, baie de servici,baie separata cu cada,wc,bideu; pivnita(mare,se poate amenaja ca si atelier creatie,etc..) si spatii de depozitare, cu acces direct din curte sau din casa, la parter se afla sufrageria, doua dormitoare, baie, bucatarie si accesul in pod, un pod mansardabil, inalt si generos, cu o camera separata,amenajata. Proprietatea are mult potential, fiind situata intr-o zona linistita, la 2 minute de Pietrele lui Solomon,drumul vechi din padure spre Poiana Brasov,un loc minunat cu aer curat, dar totusi la strada asfaltata cu statie RATBv langa casa si acces facil catre punctele de interes din centru. Casa se poate configura pentru locuit, pentru o familie sau doua familii, se poate amenaja pentru regim hotelier sau se poate inchiria clasic. Detine toate utilitatile, centrala termica proprie si este complet functionala. Pentru cine doreste o casa in centrul vechi, poate beneficia acum de aceasta la pret de apartament. Pretul este negociabil. Pentru mai multe detalii,poze,vizionare sunati la nr de telefon! Case de vanzare - Brasov , Case de vanzare - Brasov

153000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(