Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Timis, Timisoara - 115 EURO lunar

115 €  De inchiriat
Va punem la dispozitie un apartament cu o camera, situat intr-o zona linistita. Apartamentul se afla la o distanta de 2,5 km fata de Iulius Town (aproximativ 6 minute de mers cu masina) si 2,9 km de Piata Unirii (aproximativ 7 minute de mers cu masina). Facilitati: - SmartTv; - Frigider; - Wi-fi; - Aer conditionat; - Plita electrica; - Birou. Apartamentul este ideal pentru o persoana sau doua. Folosim consumabile de calitate si ne aprovizionam local, iar oaspetii apreciaza acest detaliu. Proces usor de check-in. Asistenta telefonica, chat si e-mail Suntem in totdeauna doar la un telefon distanta de oaspeti, gata sa intervenim oricand pentru a le face cat mai confortabila sederea. Folosim serviciile spalatoriilor profesionale din oras! Dupa fiecare oaspete, lenjeria si prosoapele sunt duse la spalatorie, ele trec printr-un procedeu de curatare/spalare, uscare si calcare profesionala, similar procedurilor folosite de hoteluri, apoi sunt ambalate si pregatite pentru urmatorul oaspete. Asistenta telefonica la numarul 1 camera - Timisoara , 1 camera - Timis

Pe site din 28-04-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 18 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Timisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Timisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Timisoara.

Este Piata Unirii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 3 camere Timis, Timisoara  - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Timis, Timisoara - 1100 EURO lunar Piata Unirii, Timisoara , jud. Timis

Proprietar, inchiriez apartament cu 3 camere, 2 bai, suprafata totala 95mp in zona Piata Unirii (str. Episcop Augustin Pacha Nr.3) pe pietonala. Apartamentul este renovat complet, mobila noua, electrocasnice noi, clima, 3 TV-uri. Apartamentul este disponibil cu data de 1 iunie. Pentru mai multe detalii rog sa ma contactati telefonic 07******99 3 camere - Timisoara , 3 camere - Timis

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(