Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Garsoniera tip studio - 2 Camere Drumul Taberei - Sibiu - 1 Mai

245 €  De inchiriat
Drumul Taberei - Sibiu - Favorit Foarte ingenios compartimentata in living + camera de dormit separat Imobil: 1974 Etaj: 8/9 Suprafata: 32 mp Compartimentare: Semidecomandata *** Dotari si finisaje: - Mobilata/ utilata complet ( mobilier complet ) - Par dublu + canapea extensibila - Dressing mare pe hol - Gresie, faianta, parchet - Tamplarie PVC cu geamuri termopan - Bucatarie inchisa - Aragaz - Frigider - Masina de spalat *** Facilitati zona: - 7-8 min Afi Cotroceni - 2 min RATB - Supraveghere video 24/24 - Hypermerket Auchan Drumul Taberei, Kaufland - Supermarketuri ( Carrefour, Profi, Mega Image ) - Farmacii - Saloane infrumusetare/ cosmetica/ masaj - Restaurante/ cafenele/ baruri - Scoli/ gradinite/ licee - Plazza Mall in apropiere

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 24-03-2020
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 32 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 8/9
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Drumul Taberei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apartament complet mobilat si utilat in bloc 2019 - Plaza Romania Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Apartament complet mobilat si utilat in bloc 2019 - Plaza Romania Drumul Taberei, Bucuresti

Apartament cu 2 camere , in suprafata utila de 63 mp , situat la etajul 2 al unui imobil cu 5 etaje , construit in 2019 , amplasat in spatele mall-ului Plaza Roamania . Apartamentul este la prima inchiriere , tot mobilierul si electrocasnicele fiind noi. Este disponibil imediat ! Se poate inchiria si loc de parcare subteran , contra cost , 50 euro/luna. Comision ZERO !

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere complet mobilat si utilat - str Topolovat Comision Zero Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament 2 camere complet mobilat si utilat - str Topolovat Comision Zero Drumul Taberei, Bucuresti

Apartament cu 2 camere , foarte spatios si luminos , in suprafata utila de aproximativ 53 mp , situat la etajul 9 al unui imobil cu 10 etaje , in zona Drumul Taberei , mai exact pe strada Topolovat , foarte aproape de statia de transport in comun. Apartamentul a fost renovat , este curat si igienizat. Se inchiriaza complet mobilat si utilat . In camera de zi a fost inlocuita canapeaua din fotografii cu o canapea noua,extensibila. Apartamentul este liber si disponibil imediat ! Comision Zero !

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Dr. Taberei - mobila noua - primul chirias Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Garsoniera Dr. Taberei - mobila noua - primul chirias Drumul Taberei, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere in suprafata utila de 35 mp la etajul parter din p+ 4 al unui in bloc construit in anul 1978 in zona Drumul Taberei. Imobilul, este confort 1, decomandat.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere complet mobilat si utilat - str Topolovat Comision Zero Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament 2 camere complet mobilat si utilat - str Topolovat Comision Zero Drumul Taberei, Bucuresti

Apartament cu 2 camere , foarte spatios si luminos , in suprafata utila de aproximativ 53 mp , situat la etajul 9 al unui imobil cu 10 etaje , in zona Drumul Taberei , mai exact pe strada Topolovat , foarte aproape de statia de transport in comun. Apartamentul a fost renovat , este curat si igienizat. Se inchiriaza complet mobilat si utilat . In camera de zi a fost inlocuita canapeaua din fotografii cu o canapea noua,extensibila. Apartamentul este liber si disponibil imediat ! Comision Zero !

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Prelungirea Ghencea Cartierul Latin Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Prelungirea Ghencea Cartierul Latin Drumul Taberei, Bucuresti

K Imobiliare Consult va propune spre inchiriere sau vanzare un apartament de 2 camere semidecomandat, mobilat modern si utilat, situat la parterul unui imobil nou. Acesta a fost recent renovat si are toate utilitatile contorizate.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Drumul taberei inchiriere garsoniera Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Drumul taberei inchiriere garsoniera Drumul Taberei, Bucuresti

Garsoniera in suprafata utila de 40 mp la etajul 3 din 10 in zona Drumul Taberei. - Bld 1 Mai fosta Compozitorilor . Imobilul, este confort 1, semidecomandat.Garsoniera este proaspat renovata, mobilata si utilata . Statie STB la scara blocului , magazine la 2 minute de locatie

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Drumul Taberei, blv.Timisoara,3 cam, et.9/10, cf 1 Sporit , decomandat total, 65 mp, balcon inchis Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Drumul Taberei, blv.Timisoara,3 cam, et.9/10, cf 1 Sporit , decomandat total, 65 mp, balcon inchis Drumul Taberei, Bucuresti

Drumul Taberei, blv.Timisoara,3 cam, et.9/10, cf 1 Sporit , decomandat total, 65 mp, balcon inchis in termopane, bloc 1976, bucatarie mare patrata de circa 10 mp,amenajat cu gresie, faianta, parchet, termopane, um, acte in regula, mobilat si utilat clasic,se inchiriaza cu 300 euro,1+1,plus comision agentie 50% din prima chirie,zona buna,acces rapid la liniile Ratb.Exclusivitatea Agentiei Confort Plus Imobiliare !

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Prel Ghencea ( La sere ) - loc de parcare subteran Agentie - 0 comision - exclusivitate 550 €
Apartament 3 camere Prel Ghencea ( La sere ) - loc de parcare subteran Drumul Taberei, Bucuresti

Agentia EvoImobiliare ofera spre inchiriere apartament de 3 camere, situat intr-un bloc construit in anul 2008 la parter construit in zona Prelungirea Ghencea cu o compartimentare diferita de ce vedeti in general , avand o terasa de 50 mp la cerere cu gazon artificial in zonele neacoperite, mobilat si utilat , totul fiind facut pe comanda si utilat cu absolut orice la cerere . Imobilul, in suprafata utila de 100 mp are 3 camere din care doua dormitoare , unul fiind matrimonial cu pat de mijloc mare si un dressing pe tot peretele, iar celalalt fiind amenjat pentru un copil ( fetita ) Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Dr. Taberei Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
Apartament 3 camere Dr. Taberei Drumul Taberei, Bucuresti

Agentia EvoImobiliare ofera spre inchiriere un apartament de 3 camere in cartierul Dr. Taberei , foarte aproape de Hanul Drumetului ( 200 m ) si de viitoarea statie de metrou ( 500 M ), intr-un bloc tip z , apartament circular cu marime de 60 mp utili, avand balcon, mobilat si utilat exact ca in poze, cu posibilitatea ca de schimbare a mobilierului ( canapea sau pat ). La cerere pentru decontare bugetari se pot face contracte inregistrate la Anaf. Apartamentul este potrivit pentru o familie de maxim 4 persoane , sau doi bugetari barbati, femei, ! Va asteptam pentru alte informati!

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 camere Gorjului apropiere metrou, decomandat Agentie - 0 comision - exclusivitate 299 €
2 camere Gorjului apropiere metrou, decomandat Drumul Taberei, Bucuresti

Apartament 2 camerd Gorjului decomandat DISPONIBIL IMEDIAT! Caracteristici Imobil: - Nr. camere: 2 - Suprafata utila: 55 mp - Compartimentare: decomandat - Nr. bucatarii: 1 - Nr. bai: 1 - Structura rezistenta: beton - Tip imobil: bloc de apartamente - Balcon inchis cu tamplarie PVC Specificatii Utilitati - Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Telefon - Sistem incalzire: Termoficare RADET - Acces internet: Fibra optica - Aer conditionat Dotari Bucatarie: - Mobilata, Utilata Mobilat: Mediu - Electrocasnice: Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz Apartamentul este mobilat/ utilat complet, mobilier mediu din lemn masiv. Ideal pentru doi studenti sau un cuplu.

299 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Dr. Taberei ( Piata Moghioros ) - cod anunt : crinul 4 Agentie - 0 comision - exclusivitate 210 €
Garsoniera Dr. Taberei ( Piata Moghioros ) - cod anunt : crinul 4 Drumul Taberei, Bucuresti

Garsoniera in DRUMUL TABEREI, langa Piata Moghioros, chiar langa noua statie de metrou ( 100% decembrie 2019 ), la doar 600 m de Plazza Romania, mobilata si utilata , libera pe loc , si cu contract inregistrat la fisc , la cerere pentru MAPN si jandarmi. Imobilul, in suprafata utila de 25 mp este semidecomandat, amplasat in bloc construit in anul 1977.

210 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dr. Taberei - 1 Mai (Sibiu) Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Dr. Taberei - 1 Mai (Sibiu) Drumul Taberei, Bucuresti

K Imobiliare Consult va propune spre inchiriere o garsoniera mobilata si utiata complet. Aceasta se afla la etajul 5 al unui bloc de garsoniere si este situata la 500 de metri de Favorit.

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere spre inchiriere Plaza Residence/ Residence 21 Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Apartament 2 camere spre inchiriere Plaza Residence/ Residence 21 Drumul Taberei, Bucuresti

Va propunem un apartament de 2 camere decomandat, complet mobilat. Se doreste contractpe termen lung minim 2 ani. Chiria se plateste tot timpul in avans cu o luna. Garantie: o luna de chirie

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere in zona Plazza Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
Apartament 2 camere in zona Plazza Drumul Taberei, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune pentru inchiriere un apartament cu 2 camere la numai 2 minute de mall Paza Romania. Apartamentul a fost igienizat, este decomandat,mobilat si utilat modern, este la etajul 1 al unui bloc cu 4 nivele, blocul este anvelopat iar apartamentul este disponibil imediat!

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament superb Plaza Romania Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
Apartament superb Plaza Romania Drumul Taberei, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune pentru inchiriere un apartament cu 2 camere la numai 2 minute de mall Paza Romania. Apartamentul este decomandat,mobilat si utilat modern, este la etajul 1 al unui bloc cu 4 nivele, blocul este anvelopat iar apartamentul este disponibil imediat!

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera dubla Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera dubla Drumul Taberei, Bucuresti

Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, ansamblu rezidential nou, garsoniera dubla, mobilata, utilata modern centrala termica, aer conditionat, bloc din 2012, curata, aproape de mijloacele de transport in comun.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament superb Plaza Romania Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament superb Plaza Romania Drumul Taberei, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune pentru inchiriere un apartament cu 2 camere la numai 2 minute de mall Paza Romania. Apartamentul este decomandat,mobilat si utilat modern, este la etajul 1 al unui bloc cu 4 nivele, blocul este anvelopat iar apartamentul este disponibil imediat!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Drumul Taberei B.dul Timisoara Plaza Mall Lujerului Militari Agentie - 0 comision - exclusivitate 279 €
Drumul Taberei B.dul Timisoara Plaza Mall Lujerului Militari Drumul Taberei, Bucuresti

2 camere DECOMANDAT SUPER POZITIE PLAZZA MALL Imobil: 1974 Etaj: 8/10 Suprafata: 40 mp (confort 2) Compartimentare: Decomandat *** Dotari apartament: - Mobilat/ utilat complet - Instalatie aer conditionat - Bucatarie utilata complet - Aragaz - Hota - Masina de spalat rufe - Frigider - Spatii depozitare multiple - Gresie, faianta, parchet de 2 ani *** Facilitati zona: - RATB in fata blocului - Metrou Lujerului la 8 min - Plazza Mall Romania la 300 m de bloc - Banci - Cafenele/ baruri / restaurante - Supermarketuri - Farmacii - Parcuri si spatii verzi in apropiere

279 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Drumul Taberei - Ghencea Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament 3 camere Drumul Taberei - Ghencea Drumul Taberei, Bucuresti

Agentia EvoImobiliare ofera spre inchiriere un apartament superb de 3 camere in cartierul Drumul Taberei - Ghencea ( str. Latea Gheorghe ), decomandat, confort 1, in suprafata de 68 mp utili, 74 construiti, intr-un bloc din 1981, mobilat si utilat modern.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
inchiriere garsoniera Drumul Taberei-Plaza Agentie - 0 comision - exclusivitate 200 €
inchiriere garsoniera Drumul Taberei-Plaza Drumul Taberei, Bucuresti

Agentia GLOBAL IMOB va propune spre inchiriere o garsoniera confort 1 semidecomandata situata in zona Plaza-Drumul Taberei la etajul 5/10. Garsonieara se inchiriaza mobilata si utilata le pretul de 200Euro/luna. Se solicita anticipat 200EURO pentru o luna chirie si 200Euro garantie. Comisionul agentiei este de 100Euro. PRETUL ESTE FIX Cu contract la ANAF.

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere 2 cam Vasile Milea zona Afi Cotroceni Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Inchiriere 2 cam Vasile Milea zona Afi Cotroceni Drumul Taberei, Bucuresti

Apartamentul este situat in la etajul 4 unui imobil cu 11 niveluri din 2018, cu o suprafata de 68 mp. Apartamentul este compus din living, bucatarie, hol, baie, balcon. Apartamentul este amenajat modern, totul nou, cu gresie, faianta, parchet, termopan, calorifere, centrala de apartament, instalatie electrica, sanitara noua. Apartamentul se inchiriaza cu bucataria mobilata, utilata asa cum se vede in fotografii. Bucataria complet mobilata, utilata ( aragaz, masina spalat, centrala de apartament). In living avem pat matrimonial, dar si canapea extensibila, dressing, comoda si TV . Totul este modern nou si de foarte buna calitate. Incalzirea se face cu centrala proprie de apartament. Apartamentul se afla in apropierea metroului Politehnica 5 min. Pret 450 euro o luna chirie si una garantie Pentru vizonari avem cheile.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Afi Cotroceni - Dr. Taberei ( B-dul Timisoara ) Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Garsoniera Afi Cotroceni - Dr. Taberei ( B-dul Timisoara ) Drumul Taberei, Bucuresti

Inchiriere garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 1 situat in zona Drumul Taberei. Imobilul, in suprafata utila de 30 mp este decomandat, cu centrala proprie , amplasat in bloc construit in anul 1978, moderna,utilata la cheie pe bd.timisoara intre afi si plaza,zona civilizat,acces rapid,ratb,tramvai,metrou.

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Drumul Taberei -Sibiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 370 €
Apartament 3 camere Drumul Taberei -Sibiu Drumul Taberei, Bucuresti

Inchiriere apartament de 3 camere confort 1 situat la etajul 6 din p+ 8 situat in zona Drumul Taberei. Imobilul, in suprafata utila de 60 mp este semidecomandat. Locuinta dispune de curent electric, termoficare aer conditionat, usa metalica, termopan. Mobilat si utilat modern. Loc parcare ADP Pretul este usor discutabil!

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere 2 cam Vasile Milea zona Afi Cotroceni Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Inchiriere 2 cam Vasile Milea zona Afi Cotroceni Drumul Taberei, Bucuresti

Apartamentul este situat in la etajul 4 unui imobil cu 11 niveluri din 2018, cu o suprafata de 68 mp. Apartamentul este compus din living, bucatarie, hol, baie, balcon. Apartamentul este amenajat modern, totul nou, cu gresie, faianta, parchet, termopan, calorifere, centrala de apartament, instalatie electrica, sanitara noua. Apartamentul se inchiriaza cu bucataria mobilata, utilata asa cum se vede in fotografii. Bucataria complet mobilata, utilata ( aragaz, masina spalat, centrala de apartament). In living avem pat matrimonial, dar si canapea extensibila, dressing, comoda si TV . Totul este modern nou si de foarte buna calitate. Incalzirea se face cu centrala proprie de apartament. Apartamentul se afla in apropierea metroului Politehnica 5 min. Pret 450 euro o luna chirie si una garantie Pentru vizonari avem cheile.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Afi Cotroceni - Dr. Taberei ( B-dul Timisoara ) Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Garsoniera Afi Cotroceni - Dr. Taberei ( B-dul Timisoara ) Drumul Taberei, Bucuresti

Inchiriere garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 1 situat in zona Drumul Taberei. Imobilul, in suprafata utila de 30 mp este decomandat, cu centrala proprie , amplasat in bloc construit in anul 1978, moderna,utilata la cheie pe bd.timisoara intre afi si plaza,zona civilizat,acces rapid,ratb,tramvai,metrou.

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament superb Ghencea -  Dr. Taberei - renovat cu mobila moderna Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Apartament superb Ghencea - Dr. Taberei - renovat cu mobila moderna Drumul Taberei, Bucuresti

Agentia EvoImobiliare pune la inchiriere un superb apartament de 3 camere renovat, finisat si mobilat (2018 ) , in suprafata utila de 62 mp la parterul blocului construit in anul 1977, situat foarte aproape de Auchan ( DR. Taberei ). Apartamentul detine 2 grupuri sanitare si doua balcoane mari, un living de 20 m2 si doua dormitoare din care unul ramand pentru amenajare la dorinta chiriasului (putand fi amenajat cu un pat, canapea extensibila sau un birou). Pretul chiriei include toate taxele facand ca oferta sa fie atractiva pentru cei care primesc decontare de la locul de munca! Va asteptam pentru vizionare si inchiriere! https://www.youtube.com/watch?v=igyIAxpKWzQ

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(