Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Prahova, Cerasu - 13671 EURO

13671 €  De vanzare
Vand teren extravilan in comuna Cerasu, judetul Prahova, la 17 km distanta de orasul Valenii de Munte. Terenul are drum de acces, deschidere generoasa si suprafata de 4557 mp. Acte la zi. Detalii la telefon. Terenuri - Cerasu , Terenuri - Prahova

Pe site din 15-04-2024
Vizualizari 10
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 4557 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cerasu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cerasu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cerasu.

Este Cerasu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Cerasu  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Prahova, Cerasu - 55000 EURO Cerasu, Cerasu , jud. Prahova

Anisia Florentina Casa Cerasu Prahova Vand casa in Cerasu, conform certificatului de mostenitor in suprafata 1000 mp, din care 500 mp curti-constructii si 500 mp arabil, la care se adauga locuita din lemn in suprafata de 120 mp, grajd in suprafata de 94 mp, precum si anexa gospodareasca in suprafata de 20 mp. Casa necesita imbunatatiri, nefiind locuita de cativa ani. Este situata relativ central, la drumul principal, precum si la un drum secundar. Un mare plus il reprezinta terenul din spatele casei, detine o livada de pomi fructiferi, pamant rotitor, precum si pozitionarea casei. De-a lungul timpului, casa a fost ingrijita cu mare simt de raspundere. Este compusa din 5 dormitoare, 1 hol lung de trecere,1 camara, 1 baie, 1 bucatarie, precum si o terasa foarte mare. Casa are beci de depozitare, precum si scara interioara la pod. Alaturi se afla anexele gospodaresti formate din grajd, cu pod in suprafata mare pentru fan, spatiu de depozitat lemne, precum si garaj inchis pentru auto. Tot din anexa mai fac parte cateva spatii, gen magazii.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Cerasu  - 138000 EURO Proprietar 138000 €
Vanzare casa Prahova, Cerasu - 138000 EURO Cerasu, Cerasu , jud. Prahova

Vand vila com. Cerasu, Prahova, 2900 mp curte , pomi fructiferi, constructie 130 mp / nivel, parter , et 1, mansarda , 3 bai, Bucatarie utilata, 7 camere, semineu , foisor/ gratar, leagane curte, beci. Case de vanzare - Cerasu , Case de vanzare - Prahova

138000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(