Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Suceava, Sfantu Ilie - 80000 EURO

80000 €  De vanzare
Vand casa,cu dependinte,( 2 beciuri, magazii, sura),curte si 2000 mp de livada,zona centrala. Anul constructiei 1990. Casa este prevazuta cu centrala termica (noua) pe lemne si baie. Case de vanzare - Sfantu Ilie , Case de vanzare - Suceava

Pe site din 25-04-2024
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 160 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sfantu Ilie.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sfantu Ilie. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sfantu Ilie.

Este Areni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  3 camere Suceava, Suceava  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare casa 3 camere Suceava, Suceava - 165000 EURO Areni, Suceava , jud. Suceava

Codrin Slavu Casa zona centrala Suceava Casa 3 camere, zona centrala foarte linistita (Str. Prof. Leca Morariu), suprafata 97mp si curte 240 mp (total aprox. 350 mp). Parterul cuprinde: un spatiu deschis living cu bucatarie, 2 dormitoare (17 mp fiecare), baie, veranda, acces in pod. Podul inalt poate fi usor amenajat/compartimentat pentru spatii locuibile cu suprafata utila de 60mp. Termosistem, tamplarie termopan, acoperis din tabla ondulata cu fereastra luminator pentru pod, incalzire prin pardoseala si radiatoare, centrala proprie cu boiler incorporat, racordata la toate utilitatile. In curte este amenajat un foisor din lemn acoperit cu sindrila bituminata si un gratar de curte. Pret 165.000 Euro. Posibilitate de vizitare doar cu programare, va rugam nu deranjati daca nu sunteti interesat. Nu doresc colaborare cu agentii imobiliare.

165000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(