Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Neamt, Piatra Neamt - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Vand casa 4 camera Piatra Neamt Vand casa 4 camere cu 300m pamant asfalt ,apa gaz la poarta Baie garaj ,pivnita in Zona Carloman Valea Viei. Casa de caramida cu tigla ,pret 40.000euro .Cadastru acte la zi. Case de vanzare - Sarata , Case de vanzare - Neamt

Pe site din 23-04-2024
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Piatra Neamt.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Piatra Neamt. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Piatra Neamt.

Este Sarata zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Neamt, Piatra Neamt  - 329000 EURO Proprietar 329000 €
Vanzare casa Neamt, Piatra Neamt - 329000 EURO Sarata, Piatra Neamt , jud. Neamt

Vand vila moderna in stil mediteranean cu parter plus etaj aflata in orasul Piatra Neamt ,cartier Sarata la DN , zona cu vile de lux a orasului cu o priveliste superba spre lacul plin cu lebede si muntele Batca Doamnei ,la numai 1km. de Shopping City ,Carrefour,Lidl ,statie de transport in comun la 100 m si 2 km. de centrul orasului. Constructia este noua ,receptionata in 2018 si este construita din beton,otel,caramida si lemn ,pe un teren de peste 600 mp.cu o suprafata construita de 180 mp.Etajul este pe structura din lemn (informativ:cladirile pe structura din lemn sunt mult mai rezistente la cutremure foarte mari comparativ cu cele din caramida)cu pereti dubli , in interiorul carora se afla vata bazaltica de 10 cm. si in exterior cu polistiren de 10 cm. si tamplaria termopan de PVC de 8 cm. grosime cu 7 camere si 3 randuri de sticla ce duce la ce mai mic consum posibil de energie termica ceea ce reiese din plata facturilor (ex:600 de lei cea mai mare factura pentru o luna de iarna ce include gazul pentru caldura ,apa calda si aragaz ).Impozitul anual la aceasta proprietate este de 500 lei. Casa contine 5 camere ,2 bai ,2 holuri, camera centralei termice prin condensare ,bucataria este construita open space . in interior este mobilata aproape in totalitate cu mobila din lemn masiv din nuc, stejar , cires si usi din tei. Casa are toate utilitatile gaz,apa,cablu Tv,internet,camere video,fosa ecologica. Acoperisul este din tabla Caretta italiana cu ondul mare . Curtea este amenajata in mod deosebit cu piatra naturala ,copaci ornamentali si arbusti cu fructe de padure si contine un foisor complet mobilat si utilat conform unei bucatarii de vara ,dotat cu grill si plita pe lemne . Curtea mai contine 3 magazii de gradina complet utilate cu scule si unelte necesare intretinerii . Casa se vinde cu absolut tot ce este in ea :mobila, electronice , electrocasnice ,electrice, etc , atat din interior cat si din exterior. Pretul este de 329000 Euro. Va rog sunati inainte pentru vizionare. Tel:07******68 Case de vanzare - Piatra Neamt , Case de vanzare - Neamt

329000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(