Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Timis, Mosnita Noua - 187000 EURO

187000 €  De vanzare
Vand Jumatate duplex in Mosnita Noua in spate la Valery 3 --La 2 minute de Noul FunShop Park--- Lidl. Penny mall.in 5 min distanta 4 Camere 3 Bai 1 Camera tehnica Bucatarie open-space cu living 38mp Wc-uri suspendat Bideuri suspendate incalzire in pardoseala Geamuri termopan Salamandra 7 camere .3 randuri de sticla. in pod posibilitatea de a face 2 Camera si baie [pod inalt) Utilitati trase in pod Suprafata utila 156 mp Terasele acoperire. Utilitati: Curent trifazic Gaz Apa retea- si apa forata Bucatarie de vara din lemn izolata Izolatie de 10cm. Osb interior -in pod se mai pot face 2a Camere,find trase curent si apa . inaltimea de 3,2m. 50 mp Utili Curte amprentata cu intrare pentru 3 masini Pret 187000 euro Pentru mai multe detalii Tell.07******67 Case de vanzare - Mosnita Noua , Case de vanzare - Timis

Pe site din 12-04-2024
Vizualizari 63
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 156 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mosnita Noua.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mosnita Noua. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mosnita Noua.

Este Valery 3 zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Mosnita Noua  - 135000 EURO Proprietar 135000 €
Vanzare casa Timis, Mosnita Noua - 135000 EURO Valery 3, Mosnita Noua , jud. Timis

De vanzare duplex recompartimentat despartit prin camera tehnica, situat in Mosnita Noua, zona Valery, intre cele doua centre comerciale M City si Fun Shop Park. Duplexul are doua fronturi stradale , zona excelenta si linistita, distanta de 1.9 km pana la intrarea in oras. Duplexul are 4 camere; 3 dormitoare , living, bucatarie. baie si camera tehnica care poate si transformata in a doua baie. Se vinde complet utilat si mobilat. masina de spalat , uscator de rufe , masina de spalat vase incorporata etc.. Utilitati gaz , apa potabila + foraj, fosa, curent electric, iluminat stradal. Foarte aproape de strada principala. In curte sunt trei surse de apa, doua cu apa potabila si unul de la foraj. Casuta de gradina cu tarc pentru caine care se poate transforma in alt loc de dopozitare. Curent separat tras cu impamantare separata pentu casuta cu cablu de 3x10. Pomi fructiferi , vita de vie, zmeura. Suprafata teren 350 m patrati , 70 m patrati de pavaj, terasa acoperita, sistem de incalzire piscina cu pompa montat deasupra terasei. Mai mute de detalii la telefon Case de vanzare - Mosnita Noua , Case de vanzare - Timis

135000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(