Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Timis, Lunga - 123000 EURO

123000 €  De vanzare
Proprietar ofer spre vanzare o casa individuala destinata scopurilor rezidentiale, construita in anul 2023. Cu o suprafata generoasa de 138 mp amprenta la sol si amplasata pe un teren de 532 mp cu un front de 17,4 metri, aceasta proprietate reprezinta o investitie pe termen lung, ideala pentru orice familie. Constructia este realizata din caramida Porotherm, aducand durabilitate si robustete imobilului. Casa va fi izolata cu polistiren de 10 cm, oferind confort termic si eficienta energetica in toate anotimpurile. Spatiile interioare sunt bine gandite si distribuite. Compartimentarea ofera un hol primitor, o baie, un living spatios, o bucatarie moderna, o camera tehnica, trei dormitoare confortabile si o alta baie. in plus, pentru momentele de relaxare, casa ofera o terasa de 12 mp. Toate finisajele vor fi de calitate superioara: gresie, parchet laminat si faianta. Casa va fi dotata cu centrala termica pe gaz, cu incalzire in pardoseala. Desi este oferita nemobilata, aceasta dispune de usi si geamuri din termopan cu profil PVC, garantand o izolare fonica si termica excelenta, acoperis din tigla. Casa se poate vinde la stadiul de gri interior+exterior la pretul de 123000 euro sau la cheie la pretul de 139000 euro negociabil. Case de vanzare - Timisoara , Case de vanzare - Timis

Pe site din 01-05-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 102 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Lunga.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Lunga. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lunga.

Este Soarelui zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Timisoara  - 350000 EURO Proprietar 350000 €
Vanzare casa Timis, Timisoara - 350000 EURO Soarelui, Timisoara , jud. Timis

Proprietar vand casa P+1E , an 2013 , suprafata desfasurata 176 mp , parter de 2,80 m inaltime, suprafata teren 236 mp , zona Soarelui - Buziasului, strada ELECTRONICII , la 100 m de sensul giratoriu de la AEM, pozitie excelenta avand pe o raza de 1000 m toate facilitatile ( sanatate , sport , fitness , gradinita , supermarket , autobuz, tramvai, etc). Datorita pozitiei este perfecta si pentru sediu de firma, clinica, birou avocat notar, after school, gradinita, etc. Pret 350000 EURO , usor negociabil . Vizionare posibila zilnic intre orele 12 si 15 cu un telefon in prealabil . Case de vanzare - Timisoara , Case de vanzare - Timis

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(