Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Caras Severin, Brebu - 142000 EURO

142000 €  De vanzare
Casa in comuna Brebu Nou compusa din : 4 dormitoare, 2 livinguri unul de 40 mp si unul de 20 mp, bucatarie mare cu spatiu de luat masa -40 mp, o baie cu vana si o baie de serviciu, debara ,camera -spalator (dotata cu masina de spalat ,uscator rufe), birou, hol, pivnita, camera tehnica -centrala termica lemne+boiler 300l +UPS +Generator curent, 2 terase acoperite- una de 40 mp si una de 15 mp , si o mini terasa de 10 mp la intrarea din strada, solar si gradina legume, afumatoare si depozit unelte. Gradina cu flori si arbusti, nuc,tei si pomi fructiferi , frasin ( 20 ani ) . Casa este formata din doua corpuri care au fost unite si a fost locuita in ultimii 10 ani . Acoperisul cu tigla a fost inlocuit in anul 2006, iar terasele sunt pavate cu piatra. Parchet laminat, gresie, lambriuri lemn, geamuri termopan nuanta nuc inchis cu sprose, fantana in curte cu hidrofor, poarta mare lemn, apa curenta, fosa ecologica de fibra de sticla . Se vinde complet dotata si mobilata cu televizoare LCD dintre care unul 3D .Mobila din bucatarie este din lemn de brad. In livingul de 40 mp este un semineu mare din caramida cu focar electric (telecomanda) si pe tavan sunt grinzi de lemn masive.Bucataria este dotata cu plita pe gaz , plita gratar , plita vitroceramica , cuptor incorporat Whirpool 6th Sense model 2018 . Terasa de 40 mp este pavata cu piatra si partial inchisa cu lambriuri de lemn.Exteriorul casei este renovat cu tencuiala decorativa in anul 2017. Casa este izolata cu polistiren de 10 cm . Suprafata totala a terenului si a casei este de 1000 mp, din care suprafata locuita a casei este de aproximativ 200mp.Casa nu este lipita de proprietatiile vecinilor, existand un spatiu generos intre ele. Peisajul din spatele casei este superb, existand un deal cu o mica padure de pini, mesteaceni, brazi, molizi, etc. Suprafata utila 200 mp ; suprafata desfasurata 240 mp . Casa se vinde direct de la proprietar.Informatii suplimentare se pot solicita la numerele de telefon . Mai multe poze putem sa trimitem pe mail sau whatsapp .

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 40 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Brebu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Brebu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brebu.

Este Brebu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Caras Severin, Brebu  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii Caras Severin, Brebu - 50000 EURO Brebu, Brebu , jud. Caras Severin

Ifrim Teo Vand Teren extravilan 1ha Brebu Vand 1ha teren extravilan, aproape de sat, localitatea Brebu, jud Caras Severin. Pret 5 m2

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(