Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 4 camere Prahova, Breaza - 93000 EURO

93000 €  De vanzare
De vanzare, un apartament cu 4 camere, confort 1 decomandat, situat in orasul Breaza zona Liceului Militar, la etajul 2, intr-un imobil cu 4 niveluri cu acoperis din tigla metalica, avand suprafata utila de 88,08 mp, dintre care 10,06 mp reprezentand balconul si cele doua logii, renovat cu materiale de calitate , izolat complet. An constructie 1980 Apartamentul beneficiaza de separatie la utilitati (apa, gaz, curent electric, CaTV), incalzirea facandu-se cu centrala termica proprie schimbata in urma cu un an si calorifere, tamplarie dubla din lemn, usa metalica la intrare si se vinde utliat si mobilat. Apartamentul este situat intr-o zona ultracentrala cu o vedere din doua dormitoare panoramica catre munte. iar sufrageria, un dormitor si bucataria cu o vedere spre sud. Este o alegere perfecta daca iubesti natura, zonele linistite si iti doresti intimitate. Merita vazut. Tel. 07*******32 4 sau mai multe - Breaza , 4 sau mai multe - Prahova

Pe site din 27-04-2024
Vizualizari 12
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 87 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Breaza.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Breaza. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Breaza.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Prahova, Breaza  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Prahova, Breaza - 120000 EURO Central, Breaza , jud. Prahova

Apartament cu suprafata totala 60mp ,etaj 2 din 8 , balcon 7mp, decomandat, tavane Barisol, parchet , gresie, faiainta, 2 aparate de aer conditionat, centrala termica , mobilat si utilat complet, masina de spalat vase, plita inductie, cuptor electric, masina de spalat rufe (toate Whirpool), hota Franke, mobilierul din baie Ikea, mobilierul camere Ikea, Parcare proprie cu acte de proprietate. Complexul dispune de piscina exterioara proprie, cu apa sarata. Se afla pe strada D10, la 150m de plaja. An constructie / dat in folosinta 2022, complex rezidential Almar Apt este utilizat in prezent pt familie, nu s a inchiriat niciodata. Capacitate de 6-7 persoane. 2 camere - Breaza , 2 camere - Prahova

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(