Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Tulcea, Peceneaga - 39000 EURO

39000 €  De vanzare
Proprietar, vand apartament si anexa-garaj in centrul comunei Peceneaga, judetul Tulcea. Apartamentul se afla la parterul inalt al blocului cu regim de inaltime P+2 si are orientare sud-est. Pozitionarea este excelenta, fiind situat in imediata apropiere a scolii, gradinitei, primariei, bisericii si magazinelor. De asemenea, in 10 minute de mers pe jos se poate ajunge la malul Dunarii, o zona cu important potential de agrement. Apartamentul de 2 camere este decomandat si foarte spatios, astfel ca poate fi usor transformat intr-un apartament de 3 camere prin transformarea bucatariei in dormitor si amplasarea acesteia pe balconul extins. Anexa se preteaza atat pentru garaj, cat si pentru depozitare sau ca spatiu comercial. Dotari: - Apartamentul este complet mobilat si utilat, fiind recent renovat. - Aparatamentul are tamplarie termopan si usa metalica - incalzirea se face cu centrala termica pe peleti, amplasata in garaj. Suplimentar, poate fi folosita si soba din dormitor. Apartamentul se vinde asa cum se vede in poze si este disponibil pentru mutare imediata. 2 camere - Peceneaga , 2 camere - Tulcea

Pe site din 04-05-2024
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 90 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Peceneaga.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Peceneaga. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Peceneaga.

Este Peceneaga zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(