Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Mures, Maia - 1500 EURO lunar

1500 €  De inchiriat
Co Place -coworking se afla in cartierul Tudor, pe strada Secerei nr 13, cu 13 birouri private, de diferite dimensiuni , intre 12mp-40 mp. Plus zonele comune: terasa, chicineta, bai la fiecare etaj. A doua noastra cladire, e in vecinatate, pe strada Secerei nr 12, unde avem disponibili 180 mp, pentru o echipa mai numeroasa. Locatiile noastre dispun de sala de meeting, gratuita pentru membrii comunitatii, echipata cu videoproiector, flip chart, sistem audio, etc. Poti opta pentru: - un birou privat ( cu capacitate 2-4 persoane) cu preturi intre 1500-2000 lei tva inclus - un loc in open space, in sala de coworking, open space.pret 800 lei, tva inclus Poti alege sa inchiriezi pe zi, saptamana sau pe ce perioada doresti tu. Te invitam sa testezi pentru o zi, gratuit, experienta Co Place ! Birourile noastre sunt "all inclusive" si inseamna: - sunt amenajate, mobilate - pret fix de chirie, cu utilitati incluse, internet de mare viteza, servicii de curatenie de 2 ori pe saptamana, servicii de secretariat basic ( primire si predare corespondenta, intampinare clienti) -si desigur cafea, apa, ceai, lapte, nelimitate la coffee corner-ele de la fiecare etaj. Te asteptam sa ne vizitezi sau ne poti contacta pentru mai multe detalii! Birouri - Spatii comerciale - Vulcan , Birouri - Spatii comerciale - Mures

Pe site din 03-05-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 20 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Maia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Maia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Maia.

Este Maia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Mures, Maia  - 700 EURO lunar Proprietar 700 €
Inchiriere spatii comercial Mures, Maia - 700 EURO lunar Maia, Maia , jud. Mures

Diana Zepa Inchiriez Salon de infrumusetare UNIC PROPRIETARDau spre inchiriere apartament 57m2 amenajat ca salon de infrumusetare. Sau se da ca spatiu locativ ,Reconditionarea apartamentului se va face la intelegerea cu clientul Detine zona de frizerie coafor,manichiura si cosmetica ,o terasa generoasa si loc de parcare,centrala termica,mobilier nou..Apartamentul se afla in Cartierul rezidential Unirii Strada PomilorTg Mures Ptr mai multe informatii va astept cu detalii in privat( )

700 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(