Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Prahova, Sinaia - 1800 EURO lunar

1800 €  De inchiriat
Se ofera camere de inchiriat cu acces la baie, living si bucatarie! Vila este amplasata la adresa: Platou izvor, nr 17. Camerele se inchiriaza pe termen lung! Pretul este de 1800 lei/camera pe luna. !!in pret, utilitatile sunt incluse!! Case de inchiriat - Sinaia , Case de inchiriat - Prahova

Pe site din 03-05-2024
Vizualizari 44
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Sinaia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Sinaia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sinaia.

Este Platoul Izvor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Prahova, Sinaia  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere casa Prahova, Sinaia - 350 EURO lunar Platoul Izvor, Sinaia , jud. Prahova

Casa Stefan este o aparitie relativ noua pe harta orasului Sinaia. Arhitectura sa, remarcabila prin inedit, originalitate, rafinament, suplete si prestanta, se impune privitorului care observa atat naturaletea si armonia cu care se integreaza in peisaj, cat si contributia pe care o are la imbunatatirea esteticii zonei. Constructia respecta linia traditionala a edificiilor specifice zonei montane, iar interiorul, discret si elegant mobilat, dar si modern utilat, asigura confortul si relaxarea la standardele de calitate dorite si solicitate de consumatori. Amplasata pe Platoul Izvor, departe de traficul zgomotos, la poalele padurii, intr-un peisaj deosebit, Casa Stefan este alegerea ideala pentru toti cei care cauta linistea si aerul proaspat de munte. Casa Stefan dispune de parcare proprie, de sistem de supraveghere video, de sistem de detectare si avertizare incendiu si are contract de supraveghere si paza cu o firma specializata . ACCESUL se face iesind din DN1 in dreptul indicatorului pentru hotelul Mara. Se intra astfel pe str.Platoul Izvor,pe care se circula inainte catre hotelul amintit, pana la Casa Hera.Putin inainte de aceasta,virati la dreapta si,dupa cca.250m de mers inainte,virati din nou la dreapta la a treia intersectie de pe partea dreapta a drumului.Mergeti inainte cca.30m si apoi virati la dreapta pentru a intra in parcarea Casei Stefan. Facilitati vila: frigider si combina frigorifica, living cu lcd 117 si 24 de locuri pe fotolii si canapele, internet wireless, parcare, supraveghere video, terasa, curte, biliard, barbeque, sala de mese,bucatarie complet utilata, loc amenajat de joaca, instalatie detectare fum si avertizare incendiu Facilitati camere: pat matrimonial sau twin,dulap cu 2 usi,cuier de perete,2 fotolii,masuta, baie cu cabina de dus cu hidromasaj, incalzire centrala, lcd, internet wireless, minifrigider, balcon cu 2 scaune. capacitate 30 locuri in 13 camere duble si 1 apartament de 2 camere(living si dormitor matrimonial) Nota: Nu cazam in regim hotelier. Inchiriem doar pentru perioade indelungate de timp. Nu acceptam animale de companie. In interior nu se fumeaza,nu se vapeaza. In exterior nu se asculta muzica. Case de inchiriat - Sinaia , Case de inchiriat - Prahova

350 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(