Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Nord - 850 EURO lunar

850 €  De inchiriat
Valentin New Point Apartament 3 camere + 2 locuri de parcare Renovat recent prima inchiriere - Apartament cu 3 camere si 2 locuri de parcare in Complexul Rezidential New Point Pipera! Foarte bine compartimentat cu 2 bai, dintre care una la dormitorul matrimonial. Orientat foarte bine catre est, acesta este un apartament foarte cladurus si luminos, Detalii principale: Situat vizavi de padure, intr-unul dintre binecunoscutele complexe rezidentiale din zona (faza 1 a proiectului), acest apartament ofera o perspectiva unica asupra naturii si a mediului inconjurator. Locatie exacta - B-dul Pipera nr. 168A. Vom regasi in proximitate multiple puncte de real interes - Scoli si gradinite de renume, Centre comerciale, Zone verzi, Acces facil catre DN1 si Centura Bucuresti. Ne aflam la etajul 2 din totalul de 9 nivele ale blocului, ceea ce ofera o vedere neopturata si de ansamblu asupra vecinatatilor. Se prezinta cu o suprafata totala de 74 mp, inclusiv un balcon/terasa de 4 mp, prin urmare o suprafata interioara de 70 mp. Apartamentul este bine compartiment, ofera spatii interioare generoase si vine la pachet cu un bun iluminat natural. Pregatit pentru o mutare imediata, apartamentul este complet finisat si dispune de o bucatarie mobilata si utilata, aparat de Aer Conditionat, dormitor mobilat integral si un dressing de mari dimensiuni pentru organizarea eficienta a spatiului in hol. Apartamentul dispune de 2 Smart TV Samung, unul de 110 cm in dormitor si unul de 138 cm in living. De asemenea apartamentul beneficiaza de o masina de spalat rufe 2 in 1 cu uscator inclus, un frigider side-by-side Samsung de 647litri Full No Frost, masina de spalat vase Bosch incorporata. Bucatarie mai este echipa cu un cuptor electric si plita cu inductie Beko. Acesta este echipat cu centrala termica, asigurandu-va de confort termic optim si costuri reduse de intretinere. Pret atractiv: 850 euro/lunar negociabil! Listat sub piata actuala, acest apartament reprezinta o oportunitate reala intr-unul dintre cele mai cautate cartiere din Bucuresti, in plus, apartamentul vine la pachet cu 2 locuri de parcare situate chiar langa scara imobilului. Se va preda noului chirias renovat si igienizat complet. Acest anunt este pus de catre proprietar. Va stau la dispozitie cu detalii si poze suplimentare. Apartamentul este disponibil imediat! Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 16-04-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Voluntari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Voluntari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Voluntari.

Este Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Ilfov, Voluntari  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Ilfov, Voluntari - 450 EURO lunar Nord, Voluntari , jud. Ilfov

Inchiriez apartament 2 camere Terra Residence – Voluntari! Proprietar, inchiriez apartament 2 camere, confort I, decomandat, parter, in suprafata de 97 mp. Apartamentul dispune de loc de parcare (in proprietate) langa scara de acces in bloc. Apartamentul este mobilat si utilat conform poze, dotat cu finisaje moderne (faianta, gresie, parchet, usa metalica, tamplarie PVC), centrala proprie, instalatii noi, contorizare individuala. Apartamentul se afla in complexul residential Terra Residence, o zona aerisita langa padure, cu acces rapid la autostrada A3 si zona de Nord a capitalei. O locuinta minunata pentru o familie cu copii, ce doreste confort si siguranta! Complexul rezidential Terra Residence dispune de: -paza proprie permanenta a complexului; -locuri de joaca pentru copii; -curte interioara cu spatiu verde si bancute; -accesul in bloc se face exclusiv pe baza de cartela; -acces rapid din Colentina - Andronache - Voluntari sau Pipera – Voluntari; -se afla in partea de Nord a Capitalei la doar cativa km de centrul Bucurestiului, intr-o zona rezidentiala, amplasat in mijlocul naturii la 300 m de Padurea Boldu - Cretuleasa pe directia Pipera - Campusul American! Accept colaborari cu agentii! 2 camere - Voluntari , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Ilfov, Voluntari  - 700 EURO lunar Proprietar 700 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Ilfov, Voluntari - 700 EURO lunar Nord, Voluntari , jud. Ilfov

Apartamentul este situat in Doamna Ghica cu acces direct catre zona de Nord respectiv 10 minute de condus. Blocul este cu circuit inchis. Apartamentu este la prima inchiriere, totul este nou si sigilat, are o suprafata de 55 mp, un dormitor, o bucatarie deschisa, o baie si o terasa de 7.5 mp. Loc de parcare inclus in pret. Utilat cu : - Tv Samsung 125 diagonala Chrystal Ultra Hd - Aer conditionat Midea 12000BTU - Centrala cu incalzire pardoseala - Frigider incorporat - Plita pe gaz si cuptor electric - Masina de spalat rufe - Hota incorporata Toate finisajele sunt premium, mobilierul este ales in detaliu iar toata aparatura electrocasnica este de ultima generatie. Locatia este excelenta, aproape de toate punctele de interes din zona de nord (metrou, tramvai, mall, parc) dar totodata aproape si de centru. The apartment is located in Doamna Ghica with direct access to the Northern area, about a 10-minute drive away. The building is in a closed circuit with security at the entrance to the complex. The apartment is for first-time rental, everything is new and sealed. It has a usable area of 53 square meters, one bedroom, an open kitchen, a bathroom, and a 7.5 square meter terrace. All finishes are premium, the furniture is carefully selected, and all household appliances are state-of-the-art. The location is excellent, close to all points of interest in the northern area (metro, mall and park) but also close to the city center. 550 without parking space / 600 with parking space 2 camere - Voluntari , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Nord  - 370 EURO lunar Proprietar 370 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Nord - 370 EURO lunar Nord, Voluntari

Dan De inchiriat 2 camere Pipera Pipera, ansamblul rezidential Domus, apartament 2 camere decomandate, bucatarie deschisa, 57 mp, terasa 7 mp cu vedere frumoasa la lac, etaj 6/6 ( cu pod tehnic), constructie 2006, loc parcare, centrala termica proprie, aer conditionat, mobilat si echipat.

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(