Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Timis, Leucusesti - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 3 camere Timis, Leucusesti - 25000 EURO Leucusesti, Leucusesti , jud. Timis

Casa de vanzare la Leucusesti are 3 camere 1 bucatarie 1 baie camara si alte anexe pt mai multe detalii la nr. 749 - arata telefon -

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Timis, Leucusesti - 49500 EURO Proprietar 49500 €
Vanzare casa 5 camere Timis, Leucusesti - 49500 EURO Leucusesti, Leucusesti , jud. Timis

Casa de vanzare stare foarte buna strada principala compusa din 5 camere,2 bucatarii,1 baie,anexe,gradina,ocupabila imediat,parchet,gresie,faianta,sobe de teracota,in stare foarte buna,apa,canalizare,fantana,suprafata 1485 m,200 m construit,pret 50.000 usor negociabil sau schimb cu apartament 3 camere in oras sau teren in oras.tel 756 - arata telefon -

49500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 1 camere Timis, Leucusesti - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare casa 1 camere Timis, Leucusesti - 23000 EURO Leucusesti, Leucusesti , jud. Timis

VINDEM CASA CU GRADINA LA PRET DE GARSONIERA DE 20 mp! CASA SE VINDE CU MOBILA SI BUNURI DE UZ CASNIC! Casa de la nr.top 7/a are suprafata construita de 95 mp.din care util 70 mp,are trei camere,bucatarie, baie(cadita cu dus, chiuveta si scoica WC,boiler de 80 ltr.si masina de spalat, camara, coridor de acces in camere,baie si camara. Usa de la intrare si geamul de la baie sunt de termopan(noi de anul trecut).Restul tamplariei este din cherestea vopsite in alb cu vopsea ulei. Casa este tencuita la exterior.Are izolatie la camera de la intrare in casa si bucatarie precum si podul casei.Doua camere au parchet de fag si una cu cherestea de brad.Incalzirea se realizeaza din soba de teracota care produce apa calda pentru incalzire si menajera (baie+bucatarie) in toata casa.Coridorul,bucataria si baia au gresie.Casa este racordata la reteaua publica de apa si canalizare,curent electric(cu contor individual),cablu TV,internet, telefonie fixa(RDS-DIGI).Lipit de casa exista o magazie din lemn de cca 30 mp.In curte sunt doua fantani forate care se pot racorda pompe sau hidrofoare pentru irigarea gradinii, etc.In partea stanga se vede o constructie din caramida de cca 40 mp acoperita cu placi de azbociment.A avut destinatia de atelier tamplarie avand contorizare individuala la reteaua electrica. Casele au doua curti de acces.Gradina este de cca 30 ari cu pomi fructiferi. Pe langa o latura a gradinii este o vale inconjurata de pomii fructiferi si salcami fiind pretabila la stuparit. Casa din cele trei camere este mobilata si este dotata cu aparatura de uz casnic(combina frigorifica, aragaz,cuptor cu microunde, boiler instant atat la bucatarie cat si la baie ce pot fi folosite individual).Alte precizari la telefon sau mai indicat la fata locului.In camp exista teren arabil compus din trei parcele (una de 5800 mp si doua de 2900 mp fiecare plus o livada de 2900 mp.Valoarea acestora se va discuta separat daca exista optiunea de cumparare.

23000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Timis, Leucusesti - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare casa 3 camere Timis, Leucusesti - 23000 EURO Leucusesti, Leucusesti , jud. Timis

Casa si teren(gradina) VINDEM CASA CU GRADINA LA PRET DE GARSONIERA DE 20 mp! CASA SE VINDE CU MOBILA SI BUNURI DE UZ CASNIC! Casa de la nr.top 7/a are suprafața construită de 95 mp.din care util 70 mp,are trei camere,bucătărie, baie(cadita cu duș, chiuvetă și scoică WC,boiler de 80 ltr.și mașină de spălat, cămară, coridor de acces în camere,baie si cămară. Ușa de la intrare și geamul de la baie sunt de termopan(noi de anul trecut).Restul tâmplăriei este din cherestea vopsite în alb cu vopsea ulei. Casa este tencuită la exterior.Are izolație la camera de la intrare în casă și bucătărie precum și podul casei.Două camere au parchet de fag și una cu cherestea de brad.Încălzirea se realizează din soba de teracotă care produce apa caldă pentru încălzire și menajeră (baie+bucătărie) în toată casa.Coridorul,bucătăria și baia au gresie.Casa este racordată la rețeaua publică de apă si canalizare,curent electric(cu contor individual),cablu TV,internet, telefonie fixa(RDS-DIGI).Lipit de casă există o magazie din lemn de cca 30 mp.In curte sunt două fântâni forate care se pot racorda pompe sau hidrofoare pentru irigarea grădinii, etc.In partea stângă se vede o construcție din cărămidă de cca 40 mp acoperită cu plăci de azbociment.A avut destinația de atelier tâmplărie având contorizare individuală la rețeaua electrică. Casele au două curți de acces.Grădina este de cca 30 ari cu pomi fructiferi. Pe lângă o latură a grădinii este o vale înconjurată de pomii fructiferi și salcâmi fiind pretabilă la stupărit. Casa din cele trei camere este mobilată si este dotată cu aparatura de uz casnic(combină frigorifică, aragaz,cuptor cu microunde, boiler instant atât la bucătărie cât și la baie ce pot fi folosite individual).Alte precizări la telefon sau mai indicat la fața locului.In câmp există teren arabil compus din trei parcele (una de 5800 mp și două de 2900 mp fiecare plus o livadă de 2900 mp.Valoarea acestora se va discuta separat dacă există opțiunea de cumpărare.

23000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.