Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Mures, Bala  - 35900 EURO Proprietar 35900 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Bala - 35900 EURO Bala, Bala , jud. Mures

Vand casa cu teren. Se afla 2 corpuri: 1. Casa cu 2 camere, baie si hol dotate cu apa curenta si instalatie de incalzire cu calorifere cu semineu pe lemne. A fost renovata recent. 2. Casa cu o camera, bucatarie si camara dotata cu apa curenta, incalzire (semineu), gresie in camera, renovata anul trecut. Terenul are o suprafata de peste 1 hectar (10.000 metri patrati). Tot terenul este intravilan, construibil. Pe proprietate se afla o constructie noua, destinata pentru o hala, sau altceva. Se afla si un put forat la 110 metri adancime. Apa deocamdata nu este potabila, dar se poate folosi la udat, spalat haine, vase etc. Este construit si un solar mai in spate. Se afla si o magazie ( se vede in poza) construita anul trecut. Gardul este construit de anul trecut. Pentru mai multe detalii si informatii va rog sa sunati la numarul afisat .

35900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Mures, Bala  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri agricol Mures, Bala - 25000 EURO Bala, Bala , jud. Mures

vand 12 ha teren agricol,intabulat cu expertiza topo,din care cca 5 ha arabil si 7 ha faneata,intr-o singura parcela

25000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.