Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  5 camere Hunedoara, Batrana  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare casa 5 camere Hunedoara, Batrana - 12000 EURO Batrana, Batrana , jud. Hunedoara

Vand casa formata din 2 corpuri,5 camere,beci ,camara,sopru 2 compartimente sau garaj...2 boxe pt.porci,grajd cu 2 incaperi,gradina,vita de vie in curte...zona frumoasa si linistita,drum auto inca 10 km unde se pot vizita 2 pesteri,se leaga cu Muntii Poiana Rusca,drum spre Tinutul Padurenilor, Com.Batrana si spre Banat...la 40km de DEVA si la 10 km intrare autostrada A1 Timisoara-Sibiu...drum asfaltat...NECESITA RENOVARE sau demolare o parte si reconstruire...cel putin jumatate din pret costa doar tigla si lemnul din demolare a jumatate din constructie-partea mai veche+grajd,camari,beci...sau cine vrea sa renoveze...

12000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.