Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Harghita, Poiana Fagului  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Harghita, Poiana Fagului - 0 EURO Poiana Fagului, Poiana Fagului , jud. Harghita

Teren de vanzare pentru cabane si case de vacanta pensiuni sau pastravarii: 1800 mp, intr-o superba zona montana, in Poina Fagului, com. Lunca de Jos, jud. Harghita. Terenul are o deschidere de 30 m la DJ 127A si o lungime de 60 m, terminandu-se pe malul inpadurit al unui parau cu pastravi salbatici (un afluent al Trotusului). DJ 127A leaga, printr-o zona muntoasa aproape salbatica, DN 12A dintre M. Ciuc si Comanesti-Bacau cu DN12C dintre P. Neamt si Cheile Bicazului-Gheorghieni. In zona exista izvoare termale si terapeutice, parauri cu pastravi, drumuri forestiere si poteci, multe animale salbatice si o flora alpina deosebita si unica.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.