Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Bistrita Nasaud, Gledin  - 23900 EURO Proprietar 23900 €
Vanzare casa 3 camere Bistrita Nasaud, Gledin - 23900 EURO Gledin, Gledin , jud. Bistrita Nasaud

Casa la tara cu gradina (11ari) in loc. Gledin, com. Monor, jud. Bistrita-Nasaud. Casa este situata in centru, peste drum de biserica. Se vand si 3 ha de teren cu pretul intre 100-250 lei arul in functie de parcela. Detalii mai multe la telefon.

23900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Bistrita Nasaud, Gledin  - 5000 EURO Proprietar 5000 €
Vanzare casa 4 camere Bistrita Nasaud, Gledin - 5000 EURO Gledin, Gledin , jud. Bistrita Nasaud

Casa Satul gledin, com. monor -263 / bn - 2/. GRADINA RAMASA de 43 ari - neintabulata, detinuta cu Titlu de proprietate ( intabulata pe fostul CAP dar transferul mostenirii fiind efectuat la notar odata cu casa vanduta ) , este 5.000 euro. Se vinde numai cu acte sub semnatura privata, cu trasferul pozitiei la Ragistrul Agricol Comunal. CASA S-A VANDUT . IN GRADINA , EXISTA DRUM DESCHIS DE ACCES . --3/.POZITIA AGRICOLA , compusa din 17 loturi de teren agricol extravilan arabil,pasuni si fanatze / 4 ari de vie pe rod, cu struguri nobili in apropierea casei livada nativa de meri pe rod =impreuna 5 Ha (lucrate), detinute cu "Titluri de proprietate " , inscrise in Registrul Agricol si cu taxele si impozitele platite la zi. -Pretul terenurilor extravilane per total, este de 10.000 euro, sau echivalentul in lei-usor negociabil ( in medie,mai putin de 100 lei aria per total )exclusiv CU ACTE SUB SEMNATURA PRIVATA CU MARTORI -Loturile se vand si pe parcele separat ptr cei interesati , LA PRETUL DE 250 LEI ARIA. -In comuna, terenurile urmeaza a se intabula cu fonduri europene. -Zona ferita de inundatii sau cutremure.Nu exista poluanti sonori ori fumigeni in zona.Nu exista vecini cu comportari necivilizate. -4/.TERENURILE AGRICOLE IMPREUNA INTRAVILAN+EXTRAVILAN ( cu toata pozitia agricola inscrisa la registrul Agricol Monor ) = la doar 15.000 EURO negociabil . Costurile trasferului de proprietate , cad in sarcina cumparatorului . Pe aceste considerente, s-au stabilit preturile vanzarii de mai sus a casei si terenurilor aferente . -Pretul stabilit la vanzare-cumparare, nu se imaparte si nu se refera la un pretz stabilit pe metru patrat, ci este un pretz ce reprezinta loturile ca un tot unitar . -La intabulare, prin expertizare, granituirea poate fluctua intr-o parte sau alta, functie de ceilalti vecini, ptr ca la noi terenurile sunt intabulate pe fostul CAP.Cine cumpara accepta aceste conditii, fara a putea cere ulterior recalcularea pretului v/cp. Apă Curent

5000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.