Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Calarasi, Zimbru - 20000 EURO

20000 €  De vanzare
daniel 912m2 Intravilan via A2 la 1h Bucuresti Teren INTRAVILAN in suprafata de 912m2Pentru doritori exista posibilitatea de inca 1000m2 extravilan agricol lot perfect pentru o vie lanaga Bucuresti, pozitie de exceptie.Loc de casa la 1h distanta de Bucuresti, situat central si la Drum Judetean in sat Zimbru, comuna Ulmu - Calarasi cu acces via autostrada A2 prin nod Lehliu Gara. Situat la doar 15km de Autostrada. Situat in zona lacului Mostistea - Manastirea Ulmu (arie naturala protejata, cel mai mare lac din sudul Romaniei) si a salbei de balti din amonte, renumite pentru pescuit si printre pescari.Ideal pentru casa de vacanta, de weekend, "de lockdown pandemie", sediu firma zonal sau chiar locuinta permanenta langa Bucuresti.Situat in centrul satului cu dubla deschidere: 24m la drum judetean si 38m la drum lateralUtilitati: Are stalp electricitate si retea apa potabila la limita de proprietate, trotuar la strada, imprejmuit cu gard fundatie si stalpi fier beton cu poarta auto si pietonala pe ambele deschideri, pomi maturi ornamentali si fructiferi pe rod plantati acum 10ani, are put cu tuburi beton si camin pentru hidrofor. Magazinul satului este parcela vecina gard in gard.Drum Judetean a fost re-asfaltat in 2023.Transport public - microbuze periodic pe zi:- Bucuresti Calarasi- Lehliu Gara UlmuLa 15km - 15min de Spitalul Orasenesc, Centru Ambulanta si Liceul din Lehliu Gara si la 30km - 30min Calarasi si facilitatile sale.Vand urgent, Negociabil pentru cei real interesati! Astept oferte, sau variante schimb inchiriere.Situat central intre si la aproximativ 1h distanta fata de: Bucuresti, Calarasi, Oltenita, Urziceni, Slobozia. Ideal pentru o firma sau persoana cu activitati regionale si mobila pe zona asta.O alternativa buna la zonele scumpe si aglomerate: Otopeni, Balotesti, Corbeanca, Moara Vlasie, Snagov, Gruiu, Peris, Domnesti, Mogosoaia, Clinceni, Mihailesti, Bragadiru, Popesti Lordeni, Berceni, Cernica, Pantelimon, Branesti, Lehliu, Pantelimon, Voluntari, Tunari si altele

Pe site din 05-05-2024
Vizualizari 34
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Zimbru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Zimbru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zimbru.

Este Zimbru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Calarasi, Zimbru  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa Calarasi, Zimbru - 35000 EURO Zimbru, Zimbru , jud. Calarasi

Casa de vanzare cu teren , sat Zimbru , comuna Ulmu, Jud. Calarasi - Casa locuibila (80 mp) este amplasata pe un teren de 4000 mp - Are cadastru si intabulare - Este racordata la energia electrica si reteaua de apa + fantana (put) in curte - Casa este din caramida, 4 camere + hol 7 metri - 3 anexe + vie si pomi - Casa se afla la 85 km de Bucuresti, (63 km de autostrada A2 + 22 km Drum national) Pret negociabil 35.000 Euro Case de vanzare - Zimbru , Case de vanzare - Calarasi

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(