Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 1584 mp Caras Severin, Garliste - 7920 EURO

7920 €  De vanzare
Vand doua parcele in intravilan, in suprafata de 1584 mp, respectiv 601 mp, extras C.F. individual, sat Garliste, Comuna Goruia, jud. Caras-Severin, la intrarea in Parcul National Semenic - Cheile Carasului, langa rezervatia mulinologica de pe Cheile Garlistei, zona montana linistita, in plina dezvoltare turistica, posibilitati drumetii.Parcelele sunt situate central, intre case, pe teren plan si usor accesibile-drum asfalt, despartite de raul Garliste, accesul intre ele fiind asigurat de un pod metalic; pretabil pensiune turistica, agrement, casa de vacanta, locuinta permanenta, constructii, etc. Suprafata de 1584 mp beneficiaza pe latura de catre rau, de un zid construit in totalitate din piatra. (vezi foto)Utilitati: curent electric, apa, iluminat stradal, drum asfaltat.Parcelele se pot vinde impreuna sau separat, pretul fiind de 5 euro/mp.Atractii turistice ale zonei in care regasiti si Cheile Garlistei sunt: - Cleantul Cerbilor (la baza versantului gasindu-se cateva pesteri), Pestera Galatiului, Pestera cu Apa – cea mai lunga pestera din chei si cea mai importanta portiune a cheilor, intre Cleantul Gherii si abruptul nordic al Dealului Moghila, care prin salbaticia si frumusetea ei se situeaza printre cele mai deosebite din tara. Caile de acces spre rezervatia naturala sunt: DN Resita –Anina si DN Oravita – Anina. Din Anina se merge spre nord pe firul raului Garliste;- Cea mai veche cale ferata din Romania, traseul Oravita-Anina, supranumita si „Semeringul banatean” datorita asemanarii cu spectaculoasa cale ferata ”Semering” din Austria;- Caii salbatici din Muntii Banatului, cel mai recent fiind observati pe calea ferata Anina–Oravita, in apropiere de Garliste., suprafata totala: 1584

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 22-04-2024
Vizualizari 770
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1584 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Garliste.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Garliste. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Garliste.

Este Garliste zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Caras Severin, Garliste  - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare casa Caras Severin, Garliste - 26000 EURO Garliste, Garliste , jud. Caras Severin

Se vinde casa in Localitatea Garliste, comuna Goruia judetul CS Cu teren agricol aproximativ 6 ari, cu rau in spatele gradinei si casei. Casa este din barne, locuibila, cu 3 camere colidor debara,cu sopru de lemne, bucatarie de vara, wc ,curte, pivnita sub casa, fantana , apa curenta trasa in curte., fantana in curte, acces auto, construita langa rau.Toate actele la zi, pret negociabil. Case de vanzare - Garliste , Case de vanzare - Caras Severin

26000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(