Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Frumusani - 18000 EURO

18000 €  De vanzare
tiberiu rosetti Teren frumusani Bucuresti Sector 4

Pe site din 25-04-2024
Vizualizari 78
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Frumusani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Frumusani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Frumusani.

Este Frumusani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Bucuresti, Frumusani  - 8500 EURO Proprietar 8500 €
Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Frumusani - 8500 EURO Frumusani, Frumusani

FRUMUSANI. foarte aproape (10km) de Autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta Loturi a cate 500mp. D Aproape de capitala, dar si de natura, la preturi competitive! acces direct la DN4 Bucuresti-Oltenita; FRUMUSANI este o localitate asezata in Sud-Estul orasului Bucuresti la aproximativ 8 km de centura acestuia, pe drumul national catre Oltenita (DN4), imediat dupa localitatea Popesti-Leordeni Langa complexul rezidential Liziera Lac com. Frumusani este inclusa in Zona Metropolitana a Bucurestiului; la 2 km distanta de Raul Dambovita; la 8 km distanta de Primul Inel de Centura al Bucurestiului ; la 1 km distanta de Noul Inel de Centura al Bucurestiului; zona pitoreasca datorita aglomeratiei de paduri din zona si Raului Calnau impreuna cu meandrele formate de acesta; Oportunitatile de investitii provin din urmatoarele: acces facil in Centrul Bucurestiului (limita de Municipiu pe iesirea catre Oltenita este cea mai apropiata de centru); infrastructura buna a zonei (DN4, Autostrada Soarelui, Inelul de Centura); noul Aeroport International al Bucurestiului se va construi in zona de Sud, la o distanta de maxim 10km de zona Frumusani in urmatorii ani urmeaza finalizarea canalului navigabil Bucuresti_Oltenita catre Dunare, cu port la Glina, la numai 5km de zona drumul de iesire Bucuresti-Oltenita complet reabilitat si reasfaltat in 2007; TNUVA Corporation a deschis de curand cea mai mare fabrica de lactate, pe DN4, aproape de terenuri; alte parcuri logistice si cladiri de birouri sunt in curs de constructie in zona Frumusani; fabrica de mezeluri Korani are unitatea de productie in Frumusani cel mai mare Mall din Bucuresti (Sun Plaza) se contruieste la Piata Sudului, zona de iesire catre Frumusani; Deschidere la drum 20 m cel de-al doilea inel de centura va face zona din ce in ce mai accesibila si mai atragatoare pentru investitori. mai multe Proiecte Rezidentiale s-au dezvoltat deja in zona in ultimii doi ani(Allegria Residence, Liziera Lac] Terenuri - Sectorul 1 , Terenuri - Bucuresti

8500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bucuresti, Frumusani  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Frumusani - 10000 EURO Frumusani, Frumusani

FRUMUSANI. foarte aproape (10km) de Autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta Loturi a cate 500mp. D Aproape de capitala, dar si de natura, la preturi competitive! acces direct la DN4 Bucuresti-Oltenita; FRUMUSANI este o localitate asezata in Sud-Estul orasului Bucuresti la aproximativ 8 km de centura acestuia, pe drumul national catre Oltenita (DN4), imediat dupa localitatea Popesti-Leordeni Langa complexul rezidential Liziera Lac com. Frumusani este inclusa in Zona Metropolitana a Bucurestiului; la 2 km distanta de Raul Dambovita; la 8 km distanta de Primul Inel de Centura al Bucurestiului ; la 1 km distanta de Noul Inel de Centura al Bucurestiului; zona pitoreasca datorita aglomeratiei de paduri din zona si Raului Calnau impreuna cu meandrele formate de acesta; Oportunitatile de investitii provin din urmatoarele: acces facil in Centrul Bucurestiului (limita de Municipiu pe iesirea catre Oltenita este cea mai apropiata de centru); infrastructura buna a zonei (DN4, Autostrada Soarelui, Inelul de Centura); noul Aeroport International al Bucurestiului se va construi in zona de Sud, la o distanta de maxim 10km de zona Frumusani in urmatorii ani urmeaza finalizarea canalului navigabil Bucuresti_Oltenita catre Dunare, cu port la Glina, la numai 5km de zona drumul de iesire Bucuresti-Oltenita complet reabilitat si reasfaltat in 2007; TNUVA Corporation a deschis de curand cea mai mare fabrica de lactate, pe DN4, aproape de terenuri; alte parcuri logistice si cladiri de birouri sunt in curs de constructie in zona Frumusani; fabrica de mezeluri Korani are unitatea de productie in Frumusani cel mai mare Mall din Bucuresti (Sun Plaza) se contruieste la Piata Sudului, zona de iesire catre Frumusani; Deschidere la drum 20 m cel de-al doilea inel de centura va face zona din ce in ce mai accesibila si mai atragatoare pentru investitori. mai multe Proiecte Rezidentiale s-au dezvoltat deja in zona in ultimii doi ani(Allegria Residence, Liziera Lac] Terenuri - Sectorul 2 , Terenuri - Bucuresti

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(