Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Constanta, Constanta - 43000 EURO

43000 €  De vanzare
Ofer spre vanzare teren 300m. pe strada Crisului in Constanta. Utilitati la 90 metri.autorizatie emisa si valabila. Detalii la telefon. Cadastru si intabulare. Cu banii pe care dai pe un apartament de 120metri poti sa-ti faci casuta ta.acelasi apartament la curte. Foarte aproape de Vivo moll si alte cele. Terenuri - Constanta , Terenuri - Constanta

Pe site din 27-04-2024
Vizualizari 24
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Constanta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Constanta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Constanta.

Este Tomis I zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 750 EURO lunar Proprietar 750 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 750 EURO lunar Tomis I, Constanta , jud. Constanta

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere,cu o dimensiune de 40mp utili, situat intr-un ansamblu rezidential finalizat in anul 2020. Amplasat langa restaurantul Hanul cu Peste, la 400 m de plaja, in proximitatea falezei noi infintate(Promenada), langa bloc avem acces farmacie, statie de autobuz si 2 mari supermarketuri . Dispune de parcare exterioara, cu acces pe telecomanda a barierei, asigurandu-ti confortul si siguranta in ceea ce priveste locurile de parcare. Apartamentul beneficiaza de un sistem Smart Home, oferindu-ti controlul asupra iluminatului, incalzirii si a altor aspecte ale locuintei, acces WIFI . Cu pardoseala flotanta, geamuri mari din tamplarie PVC cu sistem antiefractie de calitate premium si finisaje deosebite, rulouri. Apartamentul emana eleganta si rafinament, Utilarea cu aparatura noua de ultima generatie asigura un stil de viata modern si eficient. Designul interior este sustinut de mobilier realizat la comanda si ales de catre un designer de interior, aducand o nota distinctiva si armonioasa in fiecare incapere. Acest apartament, fiind la prima inchiriere, ofera ocazia de a te bucura de toate facilitatile si inovatiile tehnologice pe care le poate oferi un imobil nou, modern si bine gandit. Este o alegere excelenta pentru cei care cauta o locuinta confortabila si la standarde ridicate. Se inchiriaza pe termen lung (toata perioada anului) la suma de 750EUR. Pentru mai multe detalii dar si vizionari va rugam sa ma contactati la nr specificat. Tin sa mentionez faptul ca este dat spre inchiriere de catre proprietar. Se cere garantie 750e + prima luna 750e in avans. Nr tel 07******80 - Madalina 2 camere - Constanta , 2 camere - Constanta

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(