Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol Brasov, Brasov - 200000 EURO

200000 €  De vanzare
Ovidiu Niculae Vand ferma Brasov Brasov

Pe site din 12-04-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brasov.

Este Brasov zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 399 EURO lunar Proprietar 399 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 399 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Tavy Apartament, garsoniera, casa de inchiriat Brasov Brasov

399 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 3 camere Brasov, Brasov  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Brasov, Brasov - 600 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Silvia Inchiriez apartament 3 camere Particular, ofer spre prima inchiriere, apartament cu 3 camere, decomandat, 2 grupuri sanitare, in cartierul Grandis Residence Tractorul.Apartamentul este nou mobilat si utilat conform pozelor atasate. Nu detine loc de parcare dedicat, insa un autoturism se poate parca in zonele libere de langa bloc. Chirie lunara 600 euro. Se percepe garantie 600 euro, plus chiria pe o luna in avans.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 425 EURO lunar Proprietar 425 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 425 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Ciprian Apartament 2 camere Grivitei Apartament 2 camere 55 mp, compus din hol intrare, baie, debara pe hol, dormitor, living si bucatarie tip open space, mobilat ca in poze, centrala termica, frigider, masina de spalat, geamuri tamplarie pvc, etaj 10 10, zona centrala langa Profi City Grivitei, cu magazine, statie de autobuz, scoala, licee, etc.Se inchiriaza pe termen lung. Disponibil imediat.

425 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 450 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Adi Popescu Camera de camin inchiriez camera camin cu frigider, masina spalat rufe, tv, aragaz, chiuveta inox, separare apa calda si rece, caldura de la CET, camera se afla la etajul 3 in bloc cu oameni linistiti, conditii de inchiriere : se face contract in baza celui care va locui la adresa doar cu buletin valabil, se cere garantie 600 lei plus chirie lunara 600 lei iar utilitatile separat aproximativ 280 lei lunar pe timp de iarna.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Brasov  - 89000 EURO Proprietar 89000 €
Vanzare casa Brasov, Brasov - 89000 EURO Brasov, Brasov , jud. Brasov

Casa se afla intr-o zona foarte linistita in cartierul Titu Pertia si are o structura foarte stabila. Are pereti f grosi, din caramida. Este o casa cu etaj, proiectata de catre inginer Vonica Ion. Constructia are in componenta urmatoarele: 1 living / bucatarie 3 camere 1 chicineta 2 bai 1 balcon o terasa 1 garaj 1 pivnita cu spatiu depozitare 2 locuri de parcare o gradina in spate si o gradina in fata Intrarea casei: curte, garaj + gradina in spate Demisol: pivnita mare + camera depozitare Parter: 1 baie, camera 1, camera 2 (living f mare/ bucatarie, inchisa) cu acces direct la chicineta + gradina). Urcand scarile catre etaj se acceseaza terasa foarte mare, aceasta fiind acoperita de o vita de vie superba, un spatiu minunat de relaxare si liniste, cu sunet de pasari si mult verde. La etaj se afla 2 camere mari, o baie mare cu cada, un balcon si un hol mare. Podul este f inalt, casa este acoperita cu tigla. Este singura in curte. Suprafata teren: 265 mp Suprafata utila: 230 mp amprenta: 115mp/nivel deschidere front stradal: 11,7 mp certificat energetic clasa D Utilitati :curent, apa, canalizare, gaz Sistem incalzire: centrala proprie, calorifere Finisaje: parchet, gresie, dusumea Usi interior: lemn Pereti: faianta, vopsea lavabila, var Jaluzele: orizontale Usa intrare: lemn Se vinde mobilata si exact cum apare in poze. Nu doresc colaborare cu agenti imobiliari, vanzarea se face de catre proprietar, deci cumparatorul nu va plati nici un comision. Case de vanzare - Fagaras , Case de vanzare - Brasov

89000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 350 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Lidia inchiriez garsoniera zona Coresi Particular, inchiriez garsoniera,complet utilata, str. 13 Decembrie, langa statie de autobuz, la doua minute de mers pe jos de Mall Coresi. Locuinta este situata la etajul 3, proaspat renovata, cu vedere spre Coresi. Pret 350 euro negociabil + garantie.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 480 EURO lunar Proprietar 480 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 480 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Adriana Zamfirescu Apartament 3 camere Centrul Civic Brasov Ofer spre inchiriere pe termen lung (minim un an) apartament proaspat renovat in bloc de caramida, situat in zona linistita, inconjurat de spatii verzi, pe str. 9 Mai, nr. 8A, etaj 4, compus din:- living + bucatarie (open space)- 2 dormitoare, dintre care unul cu dressing- 1 baie- 1 spatiu uscatorie- balcon inchis cu termopanDotari: ferestre termopan, centrala termica individuala pe gaz metan, parchet, gresie, zugraveala lavabila, mobila dormitoare, mobila bucatarie, canapea living, frigider, masina de spalat, posibilitate legare la cablu internet.RCS RDS.Utilitatile (apa, gaz, curent) sunt contorizate individual.In cartier, la cateva minute de mers pe jos, se afla mai multe magazine alimentare, restaurante, cafenele, florarii, scoli, un Mall AFI, statii de autobuz care fac legatura cu toate cartierele orasului.In 5 minute cu masina sau 20 de minute pe jos se ajunge in centrul istoric al Brasovului.Disponibil incepand cu 25.03.2024Cuantumul garantiei de buna executie a contractului de inchiriere este echivalentul a doua chirii, platibile la semnarea contractului. Garantia nu se returneaza daca contractul se reziliaza inainte de un an.

480 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Brasov  - 31000 EURO Proprietar 31000 €
Vanzare casa Brasov, Brasov - 31000 EURO Brasov, Brasov , jud. Brasov

Visul tau de libertate te asteapta! Case mobile de la OM Hut's Cauti o alternativa moderna, accesibila, usor de instalat si extrem de rezistenta la o casa traditionala? OM Hut's iti ofera o gama variata de casute mobile de cea mai buna calitate, perfecte pentru cei care doresc un stil de viata flexibil, independent si aproape de natura. De ce sa alegi o casuta mobila de la OM Hut's? Constructie durabila si moderna: Casutele noastre sunt construite din materiale de inalta calitate, cu o atentie deosebita la detalii, pentru a te bucura de un spatiu confortabil si durabil. Structura metalica extrem de rezistenta: Spre deosebire de casutele pe structura de lemn, care pot suferi contorsiuni in timpul transportului, casutele OM Hut's sunt construite pe o structura metalica solida, care le confera o rezistenta exceptionala la socuri. Diversitate: Oferim o gama larga de modele, de la casute mici si compacte, perfecte pentru o escapada relaxanta, pana la modele spatioase, ideale pentru familii sau pentru cei care doresc mai mult spatiu. Mobilitate: Casutele noastre mobile pot fi transportate cu usurinta, oferindu-ti libertatea de a te muta oriunde iti doresti. Preturi accesibile: Casutele mobile de la OM Hut's sunt o solutie mult mai accesibila decat o casa traditionala, oferindu-ti un raport calitate-pret excelent. Instalare usoara: Casutele noastre pot fi amplasate oriunde, fara a fi necesara obtinerea unei autorizatii de constructie. Viziteaza site-ul nostru: https://omhuts.ro pentru a descoperi o gama variata de casute mobile si a gasi modelul perfect pentru tine! Contacteaza-ne: Telefon/ What’s app: 07******40 OM Hut's - Casuta ta de vis, oriunde ai fi! Beneficii suplimentare: Casutele mobile de la OM Hut's pot fi personalizate conform nevoilor si preferintelor tale. Oferim consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi modelul perfect de casuta mobila. Asiguram transportul si montajul casutei mobile la locatia dorita de tine. Nu mai astepta! Transforma-ti visul in realitate cu o casuta mobila de la OM Hut's! Case de vanzare - Bod , Case de vanzare - Brasov

31000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Brasov  - 225000 EURO Proprietar 225000 €
Vanzare casa Brasov, Brasov - 225000 EURO Brasov, Brasov , jud. Brasov

Vand casa situata la poalele muntilor Piatra Craiului-teren aprox.1800mp-casa bustean necalibrat P+M+CT,SCD-184mp deosebita an 2023,complet mobilata si utilata, compusa din 3 dormitoare spatioase mobilate,2 bai,bucatarie-utilata,terasa inchisa mobilata-living,tocarie gri antracit cu geam tripan WIN,gresie,faianta,parchet 12mm,bransamente noi,2 surse incalzire(gaz centrala condensare Saunier Duval 2023-stabilizator curent+termosemineu pe lemne,boiler termoelectric 150 l+50mc lemne taiate-uscate )instalatii apa(retea stradala 6 bari) si incalzire pe teava TECE sertizata,distribuitoare fiecare etaj,instalatie electrica ignifuga ,izolatie vata bazaltica 30cm,tigla ceramica gri antracit,grosime bustean 38-45cm,fosa 3500 litri.Anexa BCA-66mp(apa-curent-termopane-izolatie-rafturi-mobila-fundatie beton.Se poate transforma in locuinta.Autorizatie de construire emisa. Casa este locuita permanent si este foarte bine intretinuta cu deschidere( iesire) la drumul comunal.Nu a fost construita pt.vanzare,se vinde din motive personale.Detin foto la fiecare stadiu al lucrarilor.Terenu este drept amenajat- gradina-zmeura-coacazi-afini-aluni-flori.NU RATATI OCAZIA SA NE VIZITATI. PROPRITATE CHIAR MERITA VAZUTA. Pentru mai multe detalii sau foto nu ezitati sa ma sunati. Case de vanzare - Sirnea , Case de vanzare - Brasov

225000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 330 EURO lunar Proprietar 330 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 330 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

flow pastel Proprietar garsoniera decomandata str. Uranus (piata Astra - Orizont) Particular, ofer spre inchiriere garsoniera in bloc de apartamente, pe str. Uranus (piata Astra - Orizont), 35 mp, parter 4, confort.I, decomandat, renovata complet, izolata termic, usa metalica, termopan, partial mobilata si utilata (are frigider si masina de spalat). incalzire cu panouri radiante si boiler. Pret 330 luna + o luna garantie, se inchiriaza pe minim 6 luni. Ideal 1, maxim 2 persoane. Colaborez cu agentiile (dar nu platesc comision). Detalii suplimentare la telefon

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 175 EURO lunar Proprietar 175 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 175 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Maria garsoniera de inchiriat garsoniera de inchiriat (camera de camin) in noua,ara toate utilitatile separate,incalzirea se face cu convector pe gaz iar apa calda cu boilere electriceae afla la etajul.3 din 4,nu este pe colt,de preferat o singura persoana e micuta este mobilata, utilata cu strictul necesar plata se face,o luna garantie si o luna chiria, mai mult inf.la tel. .

175 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 1400 EURO lunar Proprietar 1400 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 1400 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Stefan Inchiriez garsoniera Brasov Proprietar, inchiriez garsoniera, Dobrogeanu Gherea Brasov, utilata si dotata, loc de parcare. Exclus agentii si animale de companie.

1400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 3 camere Brasov, Brasov  - 700 EURO lunar Proprietar 700 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Brasov, Brasov - 700 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Apartament spre inchiriere, 3 camere! 2 dormitoare, baie, living open space cu bucatarie. Terasa de 11m2. Zona linistita, mai multe detalii la numarul de telefon. 3 camere - Brasov , 3 camere - Brasov

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 2000 EURO lunar Proprietar 2000 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 2000 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Eve Inchiriez garsoniera Racadau Inchiriez garsoniera de 42mp, cu terasa, decomandata confort 1, la parter intr-un bloc nou construit in 2018. Este mobilata si utilatam. Detalii la tel

2000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  11.5 ha Brasov, Brasov  - 365000 EURO Proprietar 365000 €
Vanzare terenuri constructii 11.5 ha Brasov, Brasov - 365000 EURO Brasov, Brasov , jud. Brasov

Cosmin Suciu Proprietar, Vand Teren Intravilan in Brasov Brasov Brasov

365000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Brasov  - 480 EURO lunar Proprietar 480 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 480 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Apartament 50 m2, compus din dormitor si living cu bucatarie, baie si dressing, complet mobilat si utilat, situat in Vivamus Residence. Apartamentul este situat la parter, are terasa, gradina de 65m2, loc de parcare si acces la toate facilitatile complexului: loc de joaca pentru copii, gratar, teren de sport, farmacie, supermarket. 2 camere - Brasov , 2 camere - Brasov

480 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 3000 EURO lunar Proprietar 3000 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 3000 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Sergiu Casa sau apartamente 3 si 4 camere Brasov Brasov Carierei

3000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Brasov, Brasov  - 58000 EURO Proprietar 58000 €

58000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Brasov  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Brasov, Brasov - 125000 EURO Brasov, Brasov , jud. Brasov

Noi vindem o casa intr-un duplex, adica una din cele doua case lipite. Va fi casa ta si faci ce vrei cu ea; fie inchiriezi ca sa ti amortizezi repede investitia, fie sa locuiesti permanent, fie precum casa de vacanta. Noi vrem sa pastram una si sa o vindem pe cealalta pentru ca: - este un loc mirific - este langa padure, chiar sub munte - este una dintre cele mai frumoase zone din Ro; aerul este curat si oamenii din ardeal sunt oameni din ardeal. Ne-am atasat de zona, credem realmente ca este una din cele mai frumoase zone din tara. Ca bonus, casele se vand mobilate ca in poze! O casa este la 135.000 euro si cealalta la 125.000 euro. In poze este cea la 135 si as vrea sa o pastrez eu. Cea la 125 este in oglinda si este cu mocheta si mai putina mobila. Daca nu va place mocheta, pentru cea la 125.000 sunt dispus sa investesc sa v-o ajustez cu parchet si gresie dupa bunul plac, doar la etaj! Fiecare casa are 240 mp utili! casa la 135 are 6 camere, iar cea la 125 are 7 camere. Plus alte 2 camere aflate la stadiul de rosu pentru fiecare. Casa este finalizata in 2023 si dispune curent, apa, gaz (fiecate casa dispune de cate o centrala de 35 kw, cea mai mare care exista in rezidential). Terenul este de 700 metri pemtru imtreg duplexul. Case de vanzare - Predelut , Case de vanzare - Brasov

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  spatii birouri Brasov, Brasov  - 21900 EURO Proprietar 21900 €
Vanzare spatii birouri Brasov, Brasov - 21900 EURO Brasov, Brasov , jud. Brasov

Mihai Nesoiu Birou CENTRAL de vanzare, cu grup sanitar Brasov Brasov

21900 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare  spatii industrial Brasov, Brasov  - 18900 EURO Proprietar 18900 €
Vanzare spatii industrial Brasov, Brasov - 18900 EURO Brasov, Brasov , jud. Brasov

Mihai Nesoiu Spatiu de vanzare CENTRAL - Boxa, Spatiu depozitare, atelier sau birou Brasov Brasov Central

18900 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 400 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Valeria Inchiriez ap 2 camere Inchiriez ap 2 camere, nemobilat, zona rezidentiala (Carpatilor 93). In pret este inclus si locul de parcare si boxa. Apartamentul este disponibil din ianuarie 2024. Daca prezinta interes pentru dv. va rog sa ma contactati pentru mai multe detalii

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 300 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Angela Mamedova Garsoniera langa spitalul Judetean Brasov Brasov

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Brasov, Brasov  - 125 EURO lunar Proprietar 125 €
Inchiriere spatii comercial Brasov, Brasov - 125 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Simona inchiriez camera salon inchiriez camera salon!Pretabila pentru:gene fir cu fir stilizare sprancene masaj cosmetica manichiura!pret 125

125 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Brasov  - 199900 EURO Proprietar 199900 €
Vanzare casa Brasov, Brasov - 199900 EURO Brasov, Brasov , jud. Brasov

Maria Proprietar vand casa in Brasov Brasov Brasov

199900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Brasov, Brasov  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Brasov, Brasov - 115000 EURO Brasov, Brasov , jud. Brasov

Maria Apartament Apartament 3 camere decomandat zona Metrom str.Barbu Lautaru etaj 4 grup sanitar 2. parcare +beci.

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(