Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Iasi, Valea Lupului - 630000 EURO

630000 €  De vanzare
Persoana fizica vand cladire cu spatii comerciale si birouri deja inchiriate in valoarea de 5500 euro pe luna. Perioada de recuperare a investitiei este de 9 ani. Total suprafata cladire 565 mp . Parter. Spatiu comercial 180 mp ( baie, contor separat ) acces direct din strada. Etaj 1. Spatiu comercial 100 mp ( baie si bucatarie ) acces direct din strada. Etaj 1. Spatiu birou 80 mp, acces din laterala Etaj 2 birouri, 180 mp (are baie separata), acces din laterala. DESCRIERE/ DETALII TEHNICE - 2 etaje - 3 grupuri sanitare in cladire - 3 centrale termice - 3 locuri parcare - Instalatie gaz metan - Apa curenta - Canalizare AMPLASARE Zona comerciala amplasata in localitatea Valea Lupului, Jud. Iasi, vis-a-vis de Carrefour Era, accesul se face din DN 28, Iasi-Tg. Frumos, direct din sosea. Vis a vis se va construi IKEA DESCRIEREA CONSTRUCTIEI An constructie 2008. An extindere constructie: 2015. Renovare capitala 2024 Mai multe detalii la telefon! Birouri - Spatii comerciale - Valea Lupului , Birouri - Spatii comerciale - Iasi

Pe site din 30-04-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 550 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Valea Lupului.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Valea Lupului. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valea Lupului.

Este Valea Lupului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Iasi, Valea Lupului  - 400000 EURO Proprietar 400000 €
Vanzare spatii comercial Iasi, Valea Lupului - 400000 EURO Valea Lupului, Valea Lupului , jud. Iasi

Oferim spre vanzare spatiu comercial, situat in Valea Lupului pe stradela I.P. Culianu nr. 43 in cadrul proiectului Sedes. Are o suprafata de aproximativ 250 mp, pretabil in ianuarie 2025. Este legat de cartierul Pacurari printr-o retea accesibila de strazi asfaltate cu sensuri unice. Pentru mai multe informatii va rog sa accesati site-ul nostru www.sedes.ro sau la numarul de telefon 07********99. Birouri - Spatii comerciale - Valea Lupului , Birouri - Spatii comerciale - Iasi

400000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(